ING Bank vrea sa atraga mai multi euro de la populatie

ING Bank a urcat dobanda oferita la depozitele in euro pe scadenta de 3 luni de la 2,25% la 2,75%. De asemenea, banca a redus o parte din dobanzile platite la depozitele in lei.

In cazul depozitului clasic, rata dobanzii variaza intre 2,15% si 3%, la euro, si intre 5,50% si 6,25% la lei, in functie de scadenta. Pentru depunerile in lei pe o perioada de 1 luna, rata dobanzii a fost redusa de la 5,75% la 5,50%.


De asemenea, ING Bank a operat modificari si in sfera dobanzilor oferite pentru economiile clientilor companii. In cazul depozitelor in lei, rata dobanzii a fost redusa cu pana la 0,50 puncte procentuale, pana la un nivel intre 5,25% si 6%.

Pentru depozitele in euro, ING Bank a urcat dobanda oferita pentru scadenta de 3 luni si a redus nivelul acesteia pentru depozitele cu scadenta la 1 luna si 12 luni. Prin urmare, companiile pot opta de acum pentru dobanzi intre 1,9% si 2,75%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus