ING Bank vrea sa atraga mai multi euro de la populatie

ING Bank a urcat dobanda oferita la depozitele in euro pe scadenta de 3 luni de la 2,25% la 2,75%. De asemenea, banca a redus o parte din dobanzile platite la depozitele in lei.

In cazul depozitului clasic, rata dobanzii variaza intre 2,15% si 3%, la euro, si intre 5,50% si 6,25% la lei, in functie de scadenta. Pentru depunerile in lei pe o perioada de 1 luna, rata dobanzii a fost redusa de la 5,75% la 5,50%.


De asemenea, ING Bank a operat modificari si in sfera dobanzilor oferite pentru economiile clientilor companii. In cazul depozitelor in lei, rata dobanzii a fost redusa cu pana la 0,50 puncte procentuale, pana la un nivel intre 5,25% si 6%.

Pentru depozitele in euro, ING Bank a urcat dobanda oferita pentru scadenta de 3 luni si a redus nivelul acesteia pentru depozitele cu scadenta la 1 luna si 12 luni. Prin urmare, companiile pot opta de acum pentru dobanzi intre 1,9% si 2,75%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus