Emporiki lanseaza depozite pe 18 si 24 luni

Emporiki Bank, membra a grupului francez Credit Agricole, incearca sa atraga deponenti cu depozite si pe termene mai lungi, de 18 si 24 luni, pentru care plateste cele mai mari dobanzi din oferta.

Clientii persoane fizice si juridice au posibilitatea de a constitui depozite standard, cu acumulare sau cu dobanda ce creste progresiv de la o luna la alta.


Indiferent de tipul depozitului insa, acestia primesc pentru depunerile in lei o dobanda la maturitate de 6,35% pentru scadenta de 18 luni si de 6,40% pentru cea de 24 luni. In cazul variantei in euro, rata dobanzii este de 3,40%, respectiv 3,50%.

Suma minima necesara este de 500 lei sau euro. Produsele standard nu presupun comisioane de constituire si de retragere la data maturitatii, clientii putand opta atat pentru prelungirea automata a depozitului, cat si pentru capitalizarea dobanzii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus