Emporiki lanseaza depozite pe 18 si 24 luni

Emporiki Bank, membra a grupului francez Credit Agricole, incearca sa atraga deponenti cu depozite si pe termene mai lungi, de 18 si 24 luni, pentru care plateste cele mai mari dobanzi din oferta.

Clientii persoane fizice si juridice au posibilitatea de a constitui depozite standard, cu acumulare sau cu dobanda ce creste progresiv de la o luna la alta.


Indiferent de tipul depozitului insa, acestia primesc pentru depunerile in lei o dobanda la maturitate de 6,35% pentru scadenta de 18 luni si de 6,40% pentru cea de 24 luni. In cazul variantei in euro, rata dobanzii este de 3,40%, respectiv 3,50%.

Suma minima necesara este de 500 lei sau euro. Produsele standard nu presupun comisioane de constituire si de retragere la data maturitatii, clientii putand opta atat pentru prelungirea automata a depozitului, cat si pentru capitalizarea dobanzii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Dobanzile depozitelor la termen merg la pas, in vreme ce inflatia alearga
Dobanzile depozitelor la termen merg la pas, in vreme ce inflatia alearga

Dupa noile raportari privind cresterile preturilor, singura noutate pe piata dobanzilor bancare la termen este intercalarea unor banci de talie mica intre pozitiile detinute anterior de CEC si TBI Bank.

18 Ianuarie 2022 | Depozite

Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus