Emporiki lanseaza depozite pe 18 si 24 luni

Emporiki Bank, membra a grupului francez Credit Agricole, incearca sa atraga deponenti cu depozite si pe termene mai lungi, de 18 si 24 luni, pentru care plateste cele mai mari dobanzi din oferta.

Clientii persoane fizice si juridice au posibilitatea de a constitui depozite standard, cu acumulare sau cu dobanda ce creste progresiv de la o luna la alta.


Indiferent de tipul depozitului insa, acestia primesc pentru depunerile in lei o dobanda la maturitate de 6,35% pentru scadenta de 18 luni si de 6,40% pentru cea de 24 luni. In cazul variantei in euro, rata dobanzii este de 3,40%, respectiv 3,50%.

Suma minima necesara este de 500 lei sau euro. Produsele standard nu presupun comisioane de constituire si de retragere la data maturitatii, clientii putand opta atat pentru prelungirea automata a depozitului, cat si pentru capitalizarea dobanzii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus