Dobanzile de 7% la depozitele pe 3 luni, resuscitate pe timpul verii

Tendinta de scadere a dobanzilor la economii a dus nivelul maxim oferit sub 7% la depozitele standard. Millennium Bank a revenit insa pe timpul verii cu o astfel de dobanda pentru scadenta de 3 luni.


Oferta este disponibila numai pentru fondurile noi, pe intreaga perioada de vara. Clientii care lichideaza depozitul inainte de atingerea maturitatii nu pierd integral dobanda acumulata.

Potrivit tabelelor comparative Conso.ro, in piata mai exista insa cateva oferte cu dobanzi de peste 7%, oferite de banci la depozitele cu scadenta atipica.

Printre acestea se numara Alpha Bank, care plateste dobanzi intre 7,03 si 7,15% pe perioade de 16 pana la 52 saptamani. De asemenea, o dobanda de 7% se poate incasa si cazul depozitului pe 5 luni oferit de Piraeus Bank, cat si daca se constituie un depozit pe 100 zile la OTP Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus