Dobanzile de 7% la depozitele pe 3 luni, resuscitate pe timpul verii

Tendinta de scadere a dobanzilor la economii a dus nivelul maxim oferit sub 7% la depozitele standard. Millennium Bank a revenit insa pe timpul verii cu o astfel de dobanda pentru scadenta de 3 luni.


Oferta este disponibila numai pentru fondurile noi, pe intreaga perioada de vara. Clientii care lichideaza depozitul inainte de atingerea maturitatii nu pierd integral dobanda acumulata.

Potrivit tabelelor comparative Conso.ro, in piata mai exista insa cateva oferte cu dobanzi de peste 7%, oferite de banci la depozitele cu scadenta atipica.

Printre acestea se numara Alpha Bank, care plateste dobanzi intre 7,03 si 7,15% pe perioade de 16 pana la 52 saptamani. De asemenea, o dobanda de 7% se poate incasa si cazul depozitului pe 5 luni oferit de Piraeus Bank, cat si daca se constituie un depozit pe 100 zile la OTP Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus