Depozitele Nextebank au dobanzi mai mici cu pana la 0,5%

Deponentii MKB Nextebank primesc dobanzi mai mici cu pana la 0,5% la depozitele in lei si euro. La contul de economii in lei, rata dobanzii s-a redus cu 0,75 procente pentru sume de pana la 2.000 lei.

La depozitele cu plata dobanzii la scadenta, rata dobanzii este cuprinsa intre 6,75% si 7% la lei, respectiv intre 3% si 3,5% la euro.

In acelasi interval se incadreaza si dobanzile practicate la depozitele pe termene flexibile, unde clientul isi poate alege o perioada de economisire de la 91 zile la 365 zile.

Pe de alta parte, contul de economii in lei are o dobanda redusa la 4,25% daca suma acumulata in cont este cuprinsa intre 500 si 2.000 lei, respectiv de 5,75% daca in cont sunt sume mai mari de 2.000 lei.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus