Contul de salariu la Raiffeisen aduce dobanzi preferentiale la depozite

Clientii care primesc salariul sau pensia intr-un cont la Raiffeisen Bank primesc dobanzi mai mari la depozite. Facilitatea este disponibila doar pentru depozitele constituite online.

Nivelul dobanzii preferentiale este cu 0,35 procente mai mare decat nivelul dobanzilor standard oferite de banca, atat pentru depozitele in lei cat si in euro, perioada de constituire fiind de 6 si 12 luni.


Spre exemplu, pentru un depozit in lei, constituir pe 12 luni, dobanda poate ajunge la 5,85%. In cazul scadentei pe 6 luni, rata dobanzii preferentiale urca pana la 5,35%.

Pentru economiile in euro, dobanzile oferite de banca clientilor cu cont de salariu sau pensie ajung la 3,65% pentru scadenta de 6 luni si 3,90% pentru depozitele pe 12 luni.

Clientii care doresc sa beneficieze de aceste rate trebuie sa isi deschida depozitul online, prin intermediul aplicatiei de internet banking a Raiffeisen Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus