Contul de salariu la Raiffeisen aduce dobanzi preferentiale la depozite

Clientii care primesc salariul sau pensia intr-un cont la Raiffeisen Bank primesc dobanzi mai mari la depozite. Facilitatea este disponibila doar pentru depozitele constituite online.

Nivelul dobanzii preferentiale este cu 0,35 procente mai mare decat nivelul dobanzilor standard oferite de banca, atat pentru depozitele in lei cat si in euro, perioada de constituire fiind de 6 si 12 luni.


Spre exemplu, pentru un depozit in lei, constituir pe 12 luni, dobanda poate ajunge la 5,85%. In cazul scadentei pe 6 luni, rata dobanzii preferentiale urca pana la 5,35%.

Pentru economiile in euro, dobanzile oferite de banca clientilor cu cont de salariu sau pensie ajung la 3,65% pentru scadenta de 6 luni si 3,90% pentru depozitele pe 12 luni.

Clientii care doresc sa beneficieze de aceste rate trebuie sa isi deschida depozitul online, prin intermediul aplicatiei de internet banking a Raiffeisen Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite
Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite

Luna martie incepe in forta pe piata titlurilor de stat pentru populatie. Se lanseaza noi emisiuni, atat in cadrul programului Tezaur cat si pentru Fidelis, programul certificatelor de trezorerie listate la bursa.

2 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus