BRD ofera dobanzi mai mari la conturile de economii in valuta

Clientii care aleg sa isi depuna economiile in euro sau dolari intr-un cont de economii la BRD vor primi dobanzi de pana la 2,5%, cu 0,5 puncte procentuale mai mari decat nivelul anterior.

Pentru sumele depuse in euro, rata dobanzii este de 2,5% pe an, stabilita la inceput de trimestru si fixa pentru urmatoarele trei luni. In cazul depunerilor in dolari, rata dobanzii oferita in prezent de banca este de 2%.


Clientii pot alege si varianta in lei, caz in care dobanda oferita este de 4,5% pe an. Contul permite retrageri si depuneri ulterioare constituirii in orice moment.

Oferta completa de conturi de economii disponibile in portofoliile bancilor poate fi comparata in sectiunea Depozite de pe Conso.ro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus