top banner

Bancile ofera bonusuri de dobanda la prelungirea depozitelor

29 Ianuarie 2013 | Autor: Conso

Bancile vor sa isi pastreze clientii prin acordarea de bonusuri la prelungirea depozitelor. Clientii pot obtine un plus de dobanda de peste 1 procent daca nu isi muta banii la alta banca.
Clientii care aleg prelungirea depozitelor pe mai multe perioade pot obtine castiguri mai mari decat nivelurile standard oferite.
Spre exemplu, BCR ofera un bonus de dobanda cuprins intre 0,25 si 0,75 procente la prelungirea unui depozit pe 3 luni in lei. Oferta este valabila pana la cea de a treia prelungire automata, nivelul bonusului crescand cu un sfert de procent la fiecare prelungire. Incepand cu cea de a patra prelungire insa dobanda revine la nivelul standard. Depozitul poate fi constituit pana la finele lui februarie, in limita unui plafon prestabilit de 100 de milioane de lei.
Intesa Sanpaolo Bank prezinta un concept similar, permitand tot 3 prelungiri automate pentru un depozit pe 3 luni. Bonusul de dobanda este cuprins in prezent intre 0,75 si 2,25 puncte procentuale in cazul variantei in lei, respective intre 1,25 si 2,25 puncte procentuale in cazul in care se opteaza pentru varianta in euro.
Si UniCredit Tiriac Bank incearca sa-si fidelizeze deponentii, oferind un plus de dobanda de 3 procente la depozitul pe 8 luni, in lei, euro sau dolari. Acesta este oferit insa abia la cea de a doua prelungire automata.
Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Depozite

Alte Articole

Vor mai creste dobanzile la depozite?

Vor mai creste dobanzile la depozite?

Imprumuturile statului pe termen lung s-au ieftinit usor iar dobanda titlurilor de stat pentru populatie a stagnat in august, in paralel cu renuntarea la scadentele peste 1 an.

09 Aug 2022 | Depozite
Bancile isi concureaza propriile campanii promotionale

Bancile isi concureaza propriile campanii promotionale

Reducerea lichiditatii din piata interbancara, concurenta cu titlurile de stat si cresterea inflatiei au fortat bancile sa creasca accelerat dobanzile la depozite.

02 Aug 2022 | Depozite
Aventura subscrierii online a titlurilor de stat Tezaur

Aventura subscrierii online a titlurilor de stat Tezaur

Desi numarul de pasi pentru generarea unei achizitii online din partea celor inregistrati in SPV-ul ANAF nu este mare, procedura nu e deloc simpla. Complicatiile apar la aproape fiecare etapa care trebuie parcursa.

29 Iul 2022 | Depozite
Cum poti profita de mobilitatea si randamentul conturilor de economii

Cum poti profita de mobilitatea si randamentul conturilor de economii

Majorarea dobanzilor la titlurile de stat a declansat o miscare similara pe partea depozitelor la termen. Conturile de economii pot fi insa o sursa importanta de fidelizare de care dispun bancile, la care statul nu are contraoferte.

14 Iul 2022 | Depozite

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii