top banner

Oferte bancare in sezonul reducerilor

07 Noiembrie 2023 | Autor: Cristian Dogaru

Oferte bancare in sezonul reducerilor

Foto Unsplash.com

Black Friday a avut in ultimii ani versiuni pentru retailul bancar ce au propus dobanzi mai mici la credite, pachete de cont curent fara costuri, depozite mai atractive, etc. Iar 2023 nu face exceptie. 
Ca si in cazul ofertelor marilor retaileri de electrocasnice, pentru a profita cu adevarat de marele festival de reduceri din noiembrie inclusiv in zona bancara ar trebui sa alegem produsele de care avem cu adevarat nevoie, pentru care ne-am facut temele din timp (am urmarit evolutia preturilor/dobanzilor pentru a nu fi inselati de falsele oportunitati) si am alocat resurse corespunzatoare evitand achizitiile compulsive. 
ING are depozite atractive, carduri cu 48 rate, bonusuri pentru copii
Ofertele ING se deruleaza intre 7 si 12 noiembrie si includ o paleta variata de produse. 
Avem credite de nevoi personale cu dobanda fixa redusa cu 1 punct procentual fata de oferta standard (intre 6,99% si 15,99% in loc de 7,99%-15,99%). 
Pentru a profita de ofertele din perioada Black Friday, ING Bank le ofera clientilor carduri de credit cu un numar extins de rate fara dobanda, pana la 48 de rate, pentru achizitiile facute intre 7 si 14 noiembrie. 
Printre retailerii unde se pot face achizitii cu numarul maxim de rate fara dobanda cu ING Credit Card sunt eMag, Altex, FlancO, Media Galaxy, Dedeman, Hornbach, etc. 
In plus, se va acorda si un cash back dublu pentru ING Bazar, la partenerii bancii pentru cumparaturile din aceasta perioada. 
Pe partea de economisire, cine isi deschide un depozit Bonus pe 4 luni in campania de Black Friday va primi o dobanda mai mare atat pentru depozitele in lei (7,5% pe an in loc de 6%) cat si pentru cele in euro (4% in loc de 2,5%). 
Se ofera de asemenea o dobanda mai mica cu 2 puncte procentuale la descoperitul de cont (Extra’ ROL) de la IRCC plus 10,55% la IRCC plus 8,55%. 
Un cont pentru copil ING Young deschis in perioada ofertei si alimentat cu 100 de lei pana la finalul lunii va aduce celui mic un bonus de 100 de lei in decembrie din partea bancii. 
In sfarsit, pentru posesorii de carduri de debit, ING Card Complet poate include optiunea ING Gold, gratuita pentru 6 luni. 
UniCredit are bonusuri de 100 lei pentru economisire si carduri de credit cu zero costuri de administrare pe viata
Banca va oferi 100 de lei ca recompensa pentru noile sume economisite, doar in data de 10 noiembrie. Conditia este sa se deschida un cont de economii in lei/euro/dolari al carui sold sa fie mentinut la minim 5.000 lei/1.000 euro/1.000 dolari pana la finalul lunii noiembrie sau sa deschida un depozit la termen in lei/euro/dolari pe o perioada de 3,6 sau 12 luni in valoare de minim 500 lei/100 euro/100 dolari (nu se iau in considerare depozitele constituite prin prelungirea unora mai vechi). 
Oferta de Black Friday a UniCredit mai include Creditul de Realizari Personale, acordat la o dobanda fixa ce pleaca de la 7,49% pe an (trebuie indeplinite mai multe conditii pentru a obtine dobanda de 7,49% - realizarea unui rulaj lunar minim prin cont, o suma aprobata de cel putin 130.000 lei, etc).  
Exista si o oferta de creditare exclusiv prin Mobile Banking, Creditul 100% Mobile, cu dobanzi fixe reduse (intre 9,49% si 13,99% pe an), acordat prin UniCredit Consumer Financing
Tot prin UniCredit Consumer Financing se poate obtine si cardul de credit UniCredit Card 100% Mobile cu zero costuri de administrare pe viata, pentru clientii care au serviciile de mobile banking active. 
Pentru posesorii de carduri de debit UniCredit, inrolarea in programul de beneficii ShopSmart din mobile banking in data de 10 noiembrie aduce un bonus de bun venit de 10 lei pe langa ofertele si cashback-ul aferent programului. 
In sfarsit, UniCredit are o oferta de Black Friday si pentru companii-descoperit de cont cu dobanda zero pentru 93 de zile (din ziua 94% se plateste Robor la 3 luni plus 5,5%), pentru ofertele accesate in 10 noiembrie.
Cei interesati de campaniile de reduceri din aceasta perioada ar trebui sa urmareasca site-urile bancilor inclusiv in data de 10 noiembrie, pentru a prinde si ofertele de ultim moment. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite nevoi personale

Alte Articole

Apar primele campanii cu DAE sub 10% pentru creditele de consum

Apar primele campanii cu DAE sub 10% pentru creditele de consum

Noile oferte promotionale lansate de banci coboara dobanda fixa la creditele de nevoi personale pana la 6,25%, nivel foarte apropiat de indicele IRCC din prezent.

14 Mar 2024 | Credite nevoi personale
Ofertele cu dobanzi variabile la creditele personale pot deveni tentante

Ofertele cu dobanzi variabile la creditele personale pot deveni tentante

In conditiile in care BNR se pregateste sa dea startul scaderii dobanzii de politica monetara in 2024, imprumuturile cu dobanzi variabile la creditele de nevoi personale ar putea fi de preferat celor fixe, la valori comparabile.

20 Feb 2024 | Credite nevoi personale
Noua directiva europeana pentru creditele de consum a intrat in vigoare

Noua directiva europeana pentru creditele de consum a intrat in vigoare

Noua directiva europeana a creditelor de consum a intrat in vigoare pe 19 noiembrie. Este doar inceputul unui proces laborios de transpunere si de implementare, la finalul caruia consumatorii vor fi mai bine protejati si vor avea mai multe drepturi.

21 Noi 2023 | Credite nevoi personale
Finantari pentru studenti, cu si fara subventie de stat

Finantari pentru studenti, cu si fara subventie de stat

Pentru al doilea an consecutiv,  CEC Bank acorda  credite in cadrul programelor Student Invest si Family Start cu dobanzi subventionate. BRD si Banca Transilvania au la randul lor credite pentru studenti, dar fara implicarea statului.

17 Noi 2023 | Credite nevoi personale

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul