ING Bank ofera reduceri de cost la credite pentru clientii fideli

ING Bank a modificat grila de costuri in cazul creditului de nevoi personale fara ipoteca. Banca a eliminat promotiile dar a introdus facilitati suplimentare pentru clientii fideli.

Oferta aniversara si cea promotionala a creditului ING Personal au fost eliminate din portofoliul bancii. Pe de alta parte insa, clientii fideli vor beneficia de dobanzi cu pana la 5 puncte procentuale mai reduse fata de oferta standard de cost.


Marja peste Robor la 3 luni este personalizata in functie de incasarea salariului intr-un cont deschis la ING Bank, de istoricul clientului cu banca sau perioada de creditare.

Spre exemplu, clientii care au cont de salariu beneficiaza de o marja de 7%. Clientii cu un istoric de cel putin 1 an , care opteaza pentru o perioada de creditare de pana la 6 ani, platesc o marja de 9% peste Robor la 3 luni. Nivelul standard al marjei este de 12%, iar solicitantii pot opta si pentru o asigurare de viata de grup.

Dobanda anuala efectiva porneste de la 14,8% si ajunge la 20,7%.

Banca a operat modificari si in cazul creditelor de consum cu ipoteca si a celor pentru casa. Petnru varianta de finantare in euro, fara asigurare de viata atasata, marja de dobanda peste Euribor a scazut de la 10,25% la 7,75%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Bancile scad marjele la creditele de consum
Bancile scad marjele la creditele de consum

Dobanzile fixe pleaca in acest moment de la 6% pe an, iar veniturile primite in cont aduc costuri mai mici debitorilor, ca si sumele mai mari solicitate de acestia pentru imprumuturile de nevoi personale.

27 Mai 2021 | Credite de consum

Cum iti poti refinanta creditul de consum pe 10 ani
Cum iti poti refinanta creditul de consum pe 10 ani

Bancile pot folosi în acest scop parghia oferita de un regulament al BNR din iulie 2020 care lasa mai mult spatiu de manevra finantatorilor in contextul in care debitorii se confrunta cu probleme pe fondul pandemiei.

12 Aprilie 2021 | Credite de consum

Creditele de consum intra in primavara cu discounturi
Creditele de consum intra in primavara cu discounturi

Mai multe banci isi asteapta in aceasta perioada clientii cu dobanzi mai mici la creditele de nevoi personale si avantaje colaterale.

3 Martie 2021 | Credite de consum

Creditele online devin tot mai populare
Creditele online devin tot mai populare

Cu documentele de identitate la indemana, un dispozitiv cu camera pentru identificare si documentatia semnata electronic pe e-mail sau in cont, sunteti pregatiti pentru acordarea unui imprumut online. Conso va ofera cateva exemple concrete de aplicatii online pentru un credit.

3 Februarie 2021 | Credite de consum

Mai multe articole

Inapoi sus