ING Bank ofera reduceri de cost la credite pentru clientii fideli

ING Bank a modificat grila de costuri in cazul creditului de nevoi personale fara ipoteca. Banca a eliminat promotiile dar a introdus facilitati suplimentare pentru clientii fideli.

Oferta aniversara si cea promotionala a creditului ING Personal au fost eliminate din portofoliul bancii. Pe de alta parte insa, clientii fideli vor beneficia de dobanzi cu pana la 5 puncte procentuale mai reduse fata de oferta standard de cost.


Marja peste Robor la 3 luni este personalizata in functie de incasarea salariului intr-un cont deschis la ING Bank, de istoricul clientului cu banca sau perioada de creditare.

Spre exemplu, clientii care au cont de salariu beneficiaza de o marja de 7%. Clientii cu un istoric de cel putin 1 an , care opteaza pentru o perioada de creditare de pana la 6 ani, platesc o marja de 9% peste Robor la 3 luni. Nivelul standard al marjei este de 12%, iar solicitantii pot opta si pentru o asigurare de viata de grup.

Dobanda anuala efectiva porneste de la 14,8% si ajunge la 20,7%.

Banca a operat modificari si in cazul creditelor de consum cu ipoteca si a celor pentru casa. Petnru varianta de finantare in euro, fara asigurare de viata atasata, marja de dobanda peste Euribor a scazut de la 10,25% la 7,75%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Creditele de vacanta, solutii si costuri
Creditele de vacanta, solutii si costuri

Daca aveti in plan un sejur cu bani imprumutati, aveti de ales intre un credit de nevoi personale, o refinantare, un descoperit de cont sau utilizarea unui card de credit, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

5 August 2021 | Credite de consum

Comisia Europeana schimba regulile la creditele de consum
Comisia Europeana schimba regulile la creditele de consum

Comisia Europeana a lansat recent un set de propuneri care sa modifice Directiva 48 din 2008 in beneficiul consumatorilor. Principalele noutati vizeaza includerea in sfera reglementarii a imprumuturilor de valoare mica, eliminarea practicilor inselatoare si plafonarea costurilor pentru consumatori.

7 Iulie 2021 | Credite de consum

Incercarea de radiere din Biroul de Credit se poate termina cu executari silite
Incercarea de radiere din Biroul de Credit se poate termina cu executari silite

Biroul de Credit si CSALB avertizeaza clientii bancilor care au probleme in accesarea unor noi imprumuturi ca apelarea la firme “specializate” care promit radierea se poate incheia cu procese si executari silite in cazul neplatii onorariilor solicitate.

28 Iunie 2021 | Credite de consum

Isi vor ajusta bancile conditiile de acordare a creditelor in functie de varsta?
Isi vor ajusta bancile conditiile de acordare a creditelor in functie de varsta?

Guvernul a aprobat recent un proiect de lege care permite pensionarea optionala la 70 de ani, iar bancile ar putea lua in calcul modificarea varstei-limita la acordarea imprumuturilor. Pe de alta parte, CNCD a penalizat recent ING Bank pentru impunerea varstei de 64 de ani ca limita pentru emiterea unui card de credit.

24 Iunie 2021 | Credite de consum

Mai multe articole

Inapoi sus