ING Bank ofera reduceri de cost la credite pentru clientii fideli

ING Bank a modificat grila de costuri in cazul creditului de nevoi personale fara ipoteca. Banca a eliminat promotiile dar a introdus facilitati suplimentare pentru clientii fideli.

Oferta aniversara si cea promotionala a creditului ING Personal au fost eliminate din portofoliul bancii. Pe de alta parte insa, clientii fideli vor beneficia de dobanzi cu pana la 5 puncte procentuale mai reduse fata de oferta standard de cost.


Marja peste Robor la 3 luni este personalizata in functie de incasarea salariului intr-un cont deschis la ING Bank, de istoricul clientului cu banca sau perioada de creditare.

Spre exemplu, clientii care au cont de salariu beneficiaza de o marja de 7%. Clientii cu un istoric de cel putin 1 an , care opteaza pentru o perioada de creditare de pana la 6 ani, platesc o marja de 9% peste Robor la 3 luni. Nivelul standard al marjei este de 12%, iar solicitantii pot opta si pentru o asigurare de viata de grup.

Dobanda anuala efectiva porneste de la 14,8% si ajunge la 20,7%.

Banca a operat modificari si in cazul creditelor de consum cu ipoteca si a celor pentru casa. Petnru varianta de finantare in euro, fara asigurare de viata atasata, marja de dobanda peste Euribor a scazut de la 10,25% la 7,75%.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Creditele de consum intra în primavara cu discounturi
Creditele de consum intra în primavara cu discounturi

Mai multe banci isi asteapta in aceasta perioada clientii cu dobanzi mai mici la creditele de nevoi personale si avantaje colaterale.

3 Martie 2021 | Credite de consum

Creditele online devin tot mai populare
Creditele online devin tot mai populare

Cu documentele de identitate la indemana, un dispozitiv cu camera pentru identificare si documentatia semnata electronic pe e-mail sau in cont, sunteti pregatiti pentru acordarea unui imprumut online. Conso va ofera cateva exemple concrete de aplicatii online pentru un credit.

3 Februarie 2021 | Credite de consum

Cu cat cresc ratele bancare dupa suspendarea platii?
Cu cat cresc ratele bancare dupa suspendarea platii?

Autoritatile au extins si in 2021 masura suspendarii ratelor la credite, dar cei care au solicitat-o deja anul trecut vor putea sa prelungeasca conditionat acest moratoriu.

6 Ianuarie 2021 | Credite de consum

CSALB: IFN-urile sunt reticente sa se impace cu consumatorii
CSALB: IFN-urile sunt reticente sa se impace cu consumatorii

Concilierile dintre IFN-uri si clientii acestora au rezultate slabe, chiar si dupa cinci ani de la infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar. Desi cererile adresate IFN-urilor sunt cu aproape 60% mai multe decat anul trecut, acestea au acceptat spre negociere doar 22 de solicitari ale consumatorilor.

16 Noiembrie 2020 | Credite de consum

Mai multe articole

Inapoi sus