top banner

Imprumut pe 15 zile fara dobanda croit pentru Black Friday

29 Octombrie 2021 | Autor: Cristian Dogaru

Imprumut pe 15 zile fara dobanda croit pentru Black Friday

Spre deosebire de optiunea platii in rate lunare, o noua campanie lansata de eMag se adreseaza celor care au descoperit un pret atractiv, dar n-au momentan 2000 lei in cont.
Noua schema de creditare gandita de eMag reprezinta practic o achizitie “intr-o singura rata”, presupunand o achizitie de pana la 2.000 lei platita in 15 zile de la momentul livrarii produsului, spre deosebire de plata in mai multe rate egale care aduce costuri suplimentare deseori. 

Cum functioneaza imprumutul?

Clientul salveaza in cont produsele vizate, inroleaza un card in aplicatia eMag, da comanda pentru produsele vizate alegand optiunea “Plateste peste 15 zile” iar acestea curg din momentul estimat al livrarii (cu 2 zile inainte de debitarea cardului comerciantul va trimite o notificare clientului ca urmeaza sa fie retrasa suma creditata).

Se pot selecta produse din mai multe categorii cu conditia ca suma totala de plata sa nu depaseasca 2.000 lei. Nu fac parte din categoria produselor eligibile electrocasnicele de mari dimensiuni, servicii de montaj, asigurari, licente, ceasuri, bijuterii. 

Daca cumparatorul nu este multumit de produs, il poate returna in 15 zile si va primi banii inapoi pe card (daca cererea de retur vine in mai putin de 15 zile cardul nu va fi debitat)

Pare o oferta tintita pentru campania de Black Friday (eMag va derula respectiva campanie pe 12 noiembrie), cand multa lumea poate descoperi preturi mai mici decat in restul anului pentru anumite produse (mare atentie aici, ar trebui sa cunoasteti foarte bine modul in care au oscilat preturile pentru a nu identifica false oportunitati) si nu toti au bani in cont imediat pentru astfel de achizitii, dar ar putea sa dispunsa de acestia la primul salariu. 

Cum arata ofertele alternative ale eMag?

Pentru cei care nu pot cumpara produsele dorite instant sau cu plata in 15 zile retailerul are si oferte de achiziti prin eCredit prin parteriate cu Ideea Bank, TBI Pay, Cetelem, BT Direct sau BRD Finance. Dar aici vorbim de costuri adiacente, dobanzile nefiind prietenoase in toate cazurile. 

Prin Idea Bank, o achizitie in valoare de 5.000 lei, cu rate egale timp de 12 luni presupune o dobanda de 9,9%, o rata lunara de 440 lei si o valoare totala rambursata de 5.308 lei, conform exemplului de pe site-ul comerciantului. 

Prin TBI Pay, exista o oferta promotionala cu 18% dobanda si 95 lei comision de analiza, care duce un credit de 3.000 lei pe 12 luni la o suma totala rambursata de 3.886 lei. Exista insa si o optiune de plata in 4 rate fara costuri pentru produsele eligibile. 

Un credit de 3.000 lei prin Cetelem va avea o dobanda de 24,8% iar in final clientul ramburseaza 3.835 lei. 

Un credit de 5.000 lei prin BT Direct pe 24 luni (disponibil doar in showroom) va presupune o dobanda de 31,9% iar in final se ramburseaza 6.827 lei (DAE 39%).

Acelasi imprumut prin BRD Finance va avea o dobanda anuala de 33% (DAE de 43%) iar suma achitata in final va fi de 7.130 lei. 

Cum se vede, pentru cei care pot rambursa rapid sume de pana la 2.000 lei, debitarea automata a cardului la 15 zile de la livrarea produsului suna cel mai bine. 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite nevoi personale

Alte Articole

Refinantarile pot fi o solutie in contextul scumpirii creditelor

Refinantarile pot fi o solutie in contextul scumpirii creditelor

Cresterea dobanzilor de referinta (ROBOR, IRCC) din ultima vreme si tendinta de majorare simultana a marjelor practicate de unele banci a trezit apetitul pentru solutii mai avantajoase prin refinantare.

03 Mai 2023 | Credite nevoi personale
De ce se (mai) scumpesc creditele

De ce se (mai) scumpesc creditele

In ultimele doua luni, mai multe banci au operat majorari ale marjelor fixe in conditiile in care lichiditatea din sistemul bancar s-a imbunatatit progresiv. De ce se intampla asta?

21 Feb 2023 | Credite nevoi personale
Valoarea imprumutului poate influenta costurile creditelor de consum

Valoarea imprumutului poate influenta costurile creditelor de consum

Se stie ca un credit de consum tinde sa aiba costuri semnificativ mai mari decat unul ipotecar dar diferenta intre creditele de consum in functie de valoarea imprumutului poate fi la fel de importanta.

16 Feb 2023 | Credite nevoi personale
Costurile creditelor de consum pot scadea atasand servicii suplimentare

Costurile creditelor de consum pot scadea atasand servicii suplimentare

Asigurarile, cardurile de credit, virarea veniturilor debitorilor in conturi deschise la banca finantatoare pot reduce costurile cu dobanzile cu pana la 6 puncte procentuale.

03 Feb 2023 | Credite nevoi personale

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul