Bancile reiau promotiile la credite inainte de Paste

Cei care doresc sa isi ia un credit de consum inainte de Sarbatori, pot beneficia de conditii preferentiale sau pot castiga premii. Bancile au inceput si anul acesta ofensiva promotiilor de Paste.


Ca si in anii trecuti, campaniile se refera in principal la costuri reduse pe o perioada limitata. Astfel, cei care se orienteaza catre Volksbank, vor plati o dobanda de 12% la lei, fixa pe intreaga perioada a creditului, redusa cu 2,5 procente fata de cea standard.

Banca nu percepe comisioane de analiza sau administrare si ofera in plus o asigurare de viata pentru beneficiarul creditului, gratuit.

De asemenea, clientii vor primi un bonus de dobanda daca au deschis si un cont de economii.

La Millennium Bank clientii nu mai platesc comisioane de analiza la creditul de consum pana pe 30 aprilie. Rata dobanzii este formata din Robor la 6 luni plus o marja de 6%, pentru clientii care decid sa isi incaseze salariul prin banca.

La BRD si BCR clientii care aplica pentru un credit de consum in aceasta perioada pot obtine premii. Astfel, BRD ofera 5 premii a 15.000 lei fiecare iar la BCR, cei care contracteaza si un card de credit au sansa se a obtine prin tragere la sorti un premium in bani echivalent cu valoarea imprumutata.

Indiferent de oferte si extrabeneficii, diferentele de costuri dintre ofertele disponibile sunt inca majore. Astfel, chiar si o prommotie poate fi mai putin avantajoasa decat un credit standard oferit de o alta banca.

In consecinta, inainte de a solicita un imprumut, primul pas trebuie sa il constituie compararea ofertelor. Produsele bancilor pot fi comparate si online, pe Conso.ro, in sectiunea Credite de nevoi personale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite nevoi personale


Bancile scad marjele la creditele de consum
Bancile scad marjele la creditele de consum

Dobanzile fixe pleaca in acest moment de la 6% pe an, iar veniturile primite in cont aduc costuri mai mici debitorilor, ca si sumele mai mari solicitate de acestia pentru imprumuturile de nevoi personale.

27 Mai 2021 | Credite de consum

Cum iti poti refinanta creditul de consum pe 10 ani
Cum iti poti refinanta creditul de consum pe 10 ani

Bancile pot folosi în acest scop parghia oferita de un regulament al BNR din iulie 2020 care lasa mai mult spatiu de manevra finantatorilor in contextul in care debitorii se confrunta cu probleme pe fondul pandemiei.

12 Aprilie 2021 | Credite de consum

Creditele de consum intra in primavara cu discounturi
Creditele de consum intra in primavara cu discounturi

Mai multe banci isi asteapta in aceasta perioada clientii cu dobanzi mai mici la creditele de nevoi personale si avantaje colaterale.

3 Martie 2021 | Credite de consum

Creditele online devin tot mai populare
Creditele online devin tot mai populare

Cu documentele de identitate la indemana, un dispozitiv cu camera pentru identificare si documentatia semnata electronic pe e-mail sau in cont, sunteti pregatiti pentru acordarea unui imprumut online. Conso va ofera cateva exemple concrete de aplicatii online pentru un credit.

3 Februarie 2021 | Credite de consum

Mai multe articole

Inapoi sus