RBS a lansat un calculator special pentru creditul ipotecar maxim ce poate fi obtinut

RBS a lansat un calculator de suma maxima pe care o poate obtine un solicitant de credit ipotecar. Suma rezultata este valabila timp de 30 de zile lucratoare.

Serviciul de Evaluare Financiara calculeaza suma maxima pentru care clientul poate deveni eligibil, sub conditia ca banca sa aprobe acordarea creditului, conform procedurii standard a bancii.


Acest serviciu ia in considerare toate documentele de venit ale clientului, pentru a obtine un rezultat cat mai exact. Evaluarea permite clientilor sa stie exact ce tip de imobil sa caute si cat vor plati pentru acesta, precum si daca este nevoie de veniturile unui codebitor pentru obtinerea creditului.

”Datorita acestei modalitati de evaluare, clientii vor sti sa se orienteze mai usor cu privire la valoarea imobilului ce urmeaza a fi achizitionat”, a declarat Marijana Vasilescu, director Comunicare si Marketing la RBS.

Suma rezultata in baza acestui serviciu este valabila 30 de zile lucratoare, cu conditia ca documentele justificative si criteriile care au stat la baza calcularii acesteia sa nu se fi modificat.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus