Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

BCR Locuinte reduce dobanda la creditul intermediar cu ipoteca

Autor: Conso |

Publicat in: Credite imobiliare

 

BCR Banca pentru Locuinte va reduce incepand cu 1 septembrie rata fixa de dobanda la creditele intermediare garantate cu ipoteca de la 8,2% la 7%.

Clientii nu platesc niciun comision de analiza dosar la acordarea creditului.

Imprumutul poate fi utilizat pentru achizitionarea unei locuinte sau a unui teren, precum si la renovarea, modernizarea sau reabilitarea termica a locuintelor.

Acest tip de credit poate fi accesat atunci cand clientii nu au ajuns la repartizarea contractelor de economisire-creditare, dar doresc sa acceseze totusi un imprumut.

Cand clientul intruneste conditiile de vechime necesare repartizarii contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma în credit locativ, cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an.

Alte articole din Credite imobiliare

Credite imobiliare

Credite Prima Casa: Dobanzile fluctueaza dupa IRCC

Dobanzile practicate de banci in Programul Prima Casa se vor modifica in functie de IRCC in loc de Robor la 3 luni. Aceleasi reguli se aplica si pentru restul programelor de creditare cu garantie de stat. Citeste mai mult

Programul “O Familie, o casa”: credite imobiliare cu dobanzi de la 0,9% pe an

Guvernul intentioneaza sa introduca un nou program dedicat persoanelor fizice care vor sa-si achizitioneze o locuinta, cu dobanzi fixe in lei, ce incep de la 0,9% pe an. Citeste mai mult

Facebook