BCR Locuinte reduce dobanda la creditul intermediar cu ipoteca

Autor: Conso |

Publicat in: Credite imobiliare

 

BCR Banca pentru Locuinte va reduce incepand cu 1 septembrie rata fixa de dobanda la creditele intermediare garantate cu ipoteca de la 8,2% la 7%.

Clientii nu platesc niciun comision de analiza dosar la acordarea creditului.

Imprumutul poate fi utilizat pentru achizitionarea unei locuinte sau a unui teren, precum si la renovarea, modernizarea sau reabilitarea termica a locuintelor.

Acest tip de credit poate fi accesat atunci cand clientii nu au ajuns la repartizarea contractelor de economisire-creditare, dar doresc sa acceseze totusi un imprumut.

Cand clientul intruneste conditiile de vechime necesare repartizarii contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma în credit locativ, cu dobanda fixa de 5% sau 6% pe an.

Alte articole din Credite imobiliare

Credite imobiliare

Unicredit scade marja la creditele ipotecare, inclusiv pentru refinantare

Unicredit Bank a redus la 2,85% marja de dobanda la creditele ipotecare pentru in cadrul unei campanii promtionale, in care suporta si o parte din costurile notariale asociate imprumutului. Citeste mai mult

Noul program Prima Casa va fi dedicat celor cu venituri mai mici

Programul Prima Casa va fi rebotezat “O familie, O casa”, principale modificari fiind impunerea unui plafon pentru venitul solicitantilor si introducerea unor subventii de dobanda. Comparativ cu versiunea initiala, beneficiile sunt mai moderate. Citeste mai mult

Facebook