Rabla 2011 si-a propus casarea a cel putin 60.000 de masini vechi

Bugetul total alocat pentru programul Rabla 2011 este de 228 milioane lei, echivalentul a 60.000 de vouchere in valoarea de 3.800 lei fiecare, acordate pentru casarea unui autoturism vechi.


Suma poate fi insa suplimentata in conditiile in care plafonul se va epuiza. Conditiile de functionare a programului in 2011 sunt similare celor din anul anterior: pentru fiecare autoturism nou achizitionat se poate obtine o reducere maxima echivalenta cu trei prime de casare, prin utilizarea a trei vouchere de 3.800 lei.

“Programul va fi operational incepand cu partea a doua a lunii martie. Scopul acestui program este de a contribui la casarea maşinilor vechi si la reducerea poluarii, dar in acelasi timp, de a sustine industria constructoare de automobile din România”, a precizat premierul Emil Boc.

In 2010, prin intermediul programului Rabla au fost casate 190.000 de autoturisme vechi si au fost achizitionate 63.000 de autoturisme noi, dintre care 26.000 au fost din productie autohtona.

Mai multe detalii in legatura cu derularea programului in 2011 regasiti in Ghidul Programul Rabla.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Credite auto & leasing


Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?
Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?

Bancile Centrale din regiune lupta cu pandemia cu arme neconventionale, iar masurile luate ar putea merge de la achizitia de titluri de stat pana la credite acordate direct populatiei, achizitia de obligatiuni corporative sau dobanzi negative.

23 Noiembrie 2020 | Auto

Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele
Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele

In aceasta luna se pot subscrie titluri de stat atat prin Trezorerie, cat si prin bancile si brokerii care intermediaza listarea la bursa a acestor instrumente.

19 Noiembrie 2020 | Auto

Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet
Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet

In contextul in care deplasarea clientilor la sediul asiguratorului este mai dificila in actualul context epidemiologic, companiile de asigurari au pus la dispozitia clientilor platforme online prin care isi pot raporta daunele. Iata cateva exemple

4 Noiembrie 2020 | Auto

Se strang nori negri pe cerul economiei romanesti
Se strang nori negri pe cerul economiei romanesti

Cu un deficit bugetar in crestere si cu dobanzi de refinantare a datoriei publice printre cele mai mari din Europa, cu un buget ale carui venituri merg aproape exclusiv pe plata salariilor si pensiilor, viitorul economiei romanesti nu suna deloc bine iar ajustarile dure ne pandesc dupa colt.

10 Septembrie 2020 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus