Rabla 2011 si-a propus casarea a cel putin 60.000 de masini vechi

Bugetul total alocat pentru programul Rabla 2011 este de 228 milioane lei, echivalentul a 60.000 de vouchere in valoarea de 3.800 lei fiecare, acordate pentru casarea unui autoturism vechi.


Suma poate fi insa suplimentata in conditiile in care plafonul se va epuiza. Conditiile de functionare a programului in 2011 sunt similare celor din anul anterior: pentru fiecare autoturism nou achizitionat se poate obtine o reducere maxima echivalenta cu trei prime de casare, prin utilizarea a trei vouchere de 3.800 lei.

“Programul va fi operational incepand cu partea a doua a lunii martie. Scopul acestui program este de a contribui la casarea maşinilor vechi si la reducerea poluarii, dar in acelasi timp, de a sustine industria constructoare de automobile din România”, a precizat premierul Emil Boc.

In 2010, prin intermediul programului Rabla au fost casate 190.000 de autoturisme vechi si au fost achizitionate 63.000 de autoturisme noi, dintre care 26.000 au fost din productie autohtona.

Mai multe detalii in legatura cu derularea programului in 2011 regasiti in Ghidul Programul Rabla.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite auto & leasing


Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA
Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Dupa un an agitat, caracterizat de falimentul liderului City Insurance si scumpirea accelerata a tarifelor, pe piata RCA se fac primii pasi pentru cresterea concurentei prin aparitia Axeria Iard.

6 Ianuarie 2022 | Auto

Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica
Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Masinile electrice sau hibride au inceput sa ocupe o pozitie inalta in alegerile soferilor din Romania In ultimii ani, din ce in ce mai multi impatimiti de autoturisme si, mai ales, sustinatori ai mediului, achizitioneaza sau se documenteaza despre modelele verzi.

27 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Protejarea impotriva inflatiei nu inseamna asumarea unor riscuri mari
Protejarea impotriva inflatiei nu inseamna asumarea unor riscuri mari

Inflatia s-a apropiat de 8% si sunt sanse mari sa avem o inflatie cu doua cifre la inceputul anului viitor, pe masura ce preturile mari la energie sunt transmise si in alte costuri de productie. Cum ne protejam economiile personale?

17 Noiembrie 2021 | Auto

Leasingul operational a intrat in vizorul Consiliului Concurentei
Leasingul operational a intrat in vizorul Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei a impus in august noi reguli privind modul in care companiile fac schimb de informatii legate de clienti, astfel incat sa fie ingreunate strategiile de impartire a pietei si fixarea anumitor preturi, care constituie practici anticoncurentiale.

2 Septembrie 2021 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus