BCR Leasing finanteaza utilajele agricole fara comision de analiza

BCR Leasing nu percepe comision de analiza pentru solicitarile de leasing venite pana pe 29 aprilie din partea fermierilor care doresc utilaje si echipamente agricole noi.


Noul produs, Fermier Suport, se adreseaza deopotriva persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate si companiilor.

Rata dobanzii pe care o platesc acestia pentru sumele contractate este variabila, de 7,9%. In plus, asigurarea utilajelor este gratuita timp de 6 luni.

”Plata se va face sezonier, anual, semestrial, trimestrial sau lunar, in functie de termenele la care clientii nostri incaseaza banii pe recolta. In plus, consultantii nostri vor ajuta clientii sa gaseasca cele mai avantajoase solutii financiare pentru achizitionarea utilajelor“, a declarat Bogdan Speteanu, Director General al BCR Leasing.

El a adaugat ca solicitantii vor primi simulari din care vor vedea in mod transparent beneficiile care rezulta din alegerea unei anumite perioade de finantare, a unui anumit nivel de avans.

Compania va finanta si proiecte mici, cu valori de intrare ale bunurilor incepand de la 4.500 euro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite auto & leasing


O noua transa de titluri de stat, o noua reducere a dobanzilor
O noua transa de titluri de stat, o noua reducere a dobanzilor

Randamentele oferite populatiei in februarie sunt cu 0,2-0,25 puncte procentuale sub cele aferente titlurilor din ianuarie, pentru scadente comparabile, iar fata de februarie 2020 scaderea depaseste un punct procentual.

8 Februarie 2021 | Auto

Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?
Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?

Bancile Centrale din regiune lupta cu pandemia cu arme neconventionale, iar masurile luate ar putea merge de la achizitia de titluri de stat pana la credite acordate direct populatiei, achizitia de obligatiuni corporative sau dobanzi negative.

23 Noiembrie 2020 | Auto

Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele
Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele

In aceasta luna se pot subscrie titluri de stat atat prin Trezorerie, cat si prin bancile si brokerii care intermediaza listarea la bursa a acestor instrumente.

19 Noiembrie 2020 | Auto

Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet
Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet

In contextul in care deplasarea clientilor la sediul asiguratorului este mai dificila in actualul context epidemiologic, companiile de asigurari au pus la dispozitia clientilor platforme online prin care isi pot raporta daunele. Iata cateva exemple

4 Noiembrie 2020 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus