top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing

Scor: 1 | 2 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Raiffeisen Leasing
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M TMarius Toma
  Card de debit de la Raiffeisen Leasing

  Am sunat astazi la ei sa

  Am sunat astazi la ei sa imi rezolv cu o problema legata de salariu. Mi s-a virat salariul de 2 zile ( de pe cont Raiffeisen Bank ) si nici acum nu mi-au intrat in cont. Prima data am asteptat 40 minute si nu au apucat sa raspunda ca mi s-a inchsi telefonul, a doua oara 30 minute, mi-a raspuns o domana/domnisoara si pana sa faca verificari in sistem...s-a oprit apelul...a treia oara tot 30 minute ... mi-a raspuns altcineva, s-a trimis o solicitare care nu stiu ce departament...si pauza totala. Stau in strainatate fara bani in buzunar...ca doch, pe banca o doare undeva de mine.

  10-06-2021

  S Sstefan stefan
  Prima casa de la Raiffeisen Leasing

  am optat pentru un credi

  am optat pentru un credit prima casa la aceasat banca raiffeisen , bazandune pe trecutul pozitiv avut , mai precis in 2007 am contractat un credit de 10000 euro pe care l-am achitat cu doi ani mai de vreme 20000 credit final , tote ratele l-em platit la zi facturi la zi , am depus toate actele pentru achizitionarea unui apartament nou la cheie pret 51000 euro am optinut pre aprobare evaluarea imobilului a esit ok , am dat avansul de 25% si vine raspunsul de biroul juridic imobilul nu este eligibil !!! mai precis banca nu vrea sa isi asume riscuri ,, si mai sunt si clientul lor de 15 ani !!! fugiti de raiffeisen !

  17-09-2015

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie