Vocea clientului ING - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Credit nevoi personale

04 Octombrie 2018

Lipsa cominicare, mesaje eronate din partea companiei de recuperare.

Nicoleta Anghel (Topoloveni, Arges)

ING - Credit nevoi personale

24 Aprilie 2018

Detin la dansii un cont de firma, am fost in sediu sa iau un credit de nevoi personale, si doamna din sediul din brasov-cerna, foarte vehementa a zis ca banca ing nu tine cont daca ai cont de firma (chiar daca am rulat pana in prezent aproximati 1mil ron) si ei nu negociaza deloc dobanda. Ei de la sfarsit de luna o sa ramana fara un client...prefer sa platesc o taxa de administrare cont mai mare cu 10-15% dar sa imi pot negocia achizitiile de credit.... nu unul e prost si unul destept...

marcel nicolae aga (Brasov, Brasov)

ING - Credit nevoi personale

17 Iulie 2017

Buna ziua, In data de 17.05.2017, m-am prezentat cu sotia la unitatea ING din Tg. Mures, Piata Trandafirilor, nr.27-30, in vederea contractarii unui credit bancar. Dupa prezentarea documenteleor referitoare la venit, ni s-a comunicat faptul ca ne incadram dpdv al veniturilor si faptul ca 1/2 din suma solicitata ve fi disponibila in 2-3 zile. In continuare, am respectat intocmai solicitarile venite de la institutie, solicitari cere ni se comunicau la un interval de cca 7-10 zile(evaluare, declaratie ANAF, venituri din dividende). Toate documentele solicitate au fost depuse si acceptate de catre banca, mentionandu-se din nou faptul ca veniturile sunt mai mari decat cerintele lor si ca ne pot oferi chiar si o suma mai ma mare, ceea ce am refuzat(aveam nevoie doar de suma solicitata). Acest calvar a durat FIX 60 ZILE, astazi, ni s-a comunicat faptul ca nu ne pot acorda creditul din cauza unor neconcordanta intre conditiile lor interne si situatia existenta. Repet, desi este o mare aberatie ceea ce mi s-a comunicat, nu doresc sa supun discutiei conditiile interne stabilite de banca, ci faptul ca acest lucru mi s-a comunicat dupa 60 ZILE, atata timp cat putem urmari pe toate posturile de TV reclamele cu Creditul pe repede-inainte oferit de marea banca ING. Nu am posibilitatea sa va prezint acum daunele provocate de aceasta nepasare a lor, aceasta o voi prezenta in alt context, organelor abilitate. In incheiere, doresc sa subliniez doar faptul ca nu este normal ca intr-o relatie de parteneriat(client-banca) sa existe obligarii doar din partea clientului si nu si din partea bancii, atata timpp cat o intarziere da plata a ratelor este dur taxata de acestia. Russine voua!

Mircea Suciu (Targu Mures, Mures)

ING - Credit nevoi personale

06 Octombrie 2016

ING mi se pare cea mai moderna banca. Spun asta pt ca prin Home Bank poti face orice plata,virament,vizualizare extras direct de pe telefonul mobil. Functionarii call center sunt super amabili si pregatiti. Eu am avut o poprire pe cont si in urma unei singure conversatii telefonice ei mi-au facut plata la trezoreria la care aveam datorie,fara formulare,fara vizite la banca doar cu acordul meu. Mai mult,am credit la ei si intr-adevar daca nu ai banii in cont la momentul scadentei ratei de credit ti se percep penalizari insa poti evita usor treaba asta daca data retragerii coincide cu data incasarii venitului. Ei sunt foarte corecti (nu au comisioane umflate/nejustificate) si asteapta ca si tu sa fii la fel. Creditul meu are dobanda fixa si fiecare rata retinuta de pana acum coincide cu scadentarul primit de la ei. Am optat si pt asigurare (medie 25 lei/luna) pt ca nu se stie niciodata. Mie imi place banca asta fara cozi si ghisee,cu comunicare buna si oameni de buna credinta.

Gache Balaskas Christiana (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit nevoi personale

20 Octombrie 2015

La un credit de nevoi personale luat pe data de 19, prima rata (integrala) a fost trasa automat din cont pe 20 (la mai putin de 24 ore de la acordare). Mesajul cu "creditul a fost aprobat...." a venit pe telefon dupa ce a fost luata prima rata.

Ion Chirita (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit nevoi personale

13 Mai 2015

Atat eu cat si sotia suntem clientii acestei banci, la o sucursala din provincie.Doresc sa spun ca suntem extrem de multumiti de serviciile atat ale functionarilor bancii cat si a produselor bancare.Este adevarat ca acestia ofera calitate si doresc la fel din partea clientului. Vreau sa mentionez ca am o relatia excelenta cu aceasta banca.Nu subscriu la afirmatiile negative sub nici o forma. Servicii cu adevarat calitative,bancomatele alimentate permanent,servicii specializate simulte,multe alte beneficii. Mai am conturi deschise si la alte banci,insa nu sunt multumit de serviciile acestora asa cum sunt pina in prezent de cele ale Bancii ING.

Leontin Craiciu (Giurgiu, Giurgiu)

Inapoi sus