Vocea clientului ING Pensii - Pensii facultative

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING Pensii - Pensii facultative

23 Noiembrie 2015

doresc si eu sa aflu despre fondul meu de pensii dela ing si nu stiu unde sa intru mai exact,mar interesa sa stiu daca mai sunt activ si cat e fondul total pana in acest moment?

ctin petrea (Oravita, Caras-Severin)

ING Pensii - Pensii facultative

30 Noiembrie 2011

Am primit un sms in care imi spun ca urmeaza sa valideze actul meu de aderare la ING. EU nu am semnat nici un act de aderare la ING. Va rog sa ma ajutati sa rezov aceasta problema, pot fi contactat la tel 0752******. Va multumesc anticipat.

mariana mirela ruscu (Craiova, Dolj)

Raspunsul ING Pensii

Va multumim pentru sesizarea situatiei semnalate de cititorul dumneavoastra. In urma discutiei purtate de consultantii ING cu domnul Ruscu situatia a fost clarificata si remediata. Concret, numarul de telefon pe care a fost transmis SMS-ul informativ a fost inscris pe actul de aderare de catre un participant la fondul de pensii administrate privat ING, care sustine ca in momentul completarii formularului acest numar de telefon ii apartinea. In urma discutiilor cu cele doua persoane implicate si a verificarilor realizate, i-am confirmat domnului Ruscu ca mesajul informativ nu ii era adresat si ca dumnealui nu este participant la niciunul dintre fondurile de pensii private administrate de ING Asigurari de Viata sau ING Pensii. Totodata, am operat modificarea numarului de telefon in baza noastra de date. Mentionam ca transmiterea mesajelor informative catre clientii ING se face pe baza informatiilor inscrise de acestia in actele de aderare sau a altor documente oficiale, sub semnatura proprie, si a modificarilor ulterioare pe care acestia ni le transmit. Cornelia Coman Director General ING Asigurari de Viata si Presedinte CA ING Pensii

Inapoi sus