Vocea clientului Banca Transilvania - Refinantare credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Banca Transilvania - Refinantare credit

11 Septembrie 2018

În acest moment sunt în asteptare pentru o refinantare, astept de 2 saptamâni o aprobare.O sun pe doamna de la agentia de unde am solicitat refinantare, nici macar nu raspunde la telefon nici de cum sa sune înapoi.Nu stiu nici macar daca a trimis dosarul ii o "doamna" care nici macar dosarele nu le are la îndemâna, stau 15 min sa caute dosarul.Din pacate situatia nu îmi permite deocamdata sa ma mut la alta banca, astept sa rezolv cu refinantarea si am încheiat orice cu Banca Transilvania. RUSINE!!!

Claudiu Ovidiu Groza (Dej, Cluj)

Banca Transilvania - Refinantare credit

01 Octombrie 2017

La BT sunt angajati care vorbesc frumos cand intrebi de un credit de refinantare si dupa aceea cand ai semnat si dupa cateva zile incepe sa te ameninte si sa urle la tine ca se da creditul la executor,Cand la refinantare in termen de 30 zile trebuie sa aduci dovada ca ai achitat creditele anterioare. Multe taxe sub diferite denumiri,si multe pasaje in contract care este in defavoarea clientului. Nu mai doresc în viata mea credit de la BT. Nu am avut întarzieri la RATE la BT sau la alte banci. La BT ROMANIA sunt multe probleme de comunicare cu un client si angajati care sunt mana in mana cu executori judecatoresc si camatari.Multi angajati sunt numai dupa profit,nu le ajunge salariul. Oare au declarat venituri in plus la stat,cred ca nu. Poate se va face curatenie cu angajatii acestia.

Florin Tanase (Sfantu Gheorghe, Covasna)

Banca Transilvania - Refinantare credit

28 Martie 2016

buna ziua,fiind intr.o situatie critica, financiar vorbind,am ajuns la banca transilvania pt o refinantare...tin sa mentionez ca am avut 5 alte credite IFN,platind dobanzi dupa dobanzi,situatie ce nu o mai puteam controla asa ca am refinantat la Banca Transilvania sucursala mihai bravu.....acolo am depus dosarul unde a si fost aprobat ..vreau sa multumesc in special doamnei,domnisoarei Isabela Calin consilier credite pt atitudinea pozitiva,sociabila ,serviabila recomand tuturor serviciile intregului colectiv de acolo.....BIG LIKE....MULTUMESC!

SABIN MARIUS CALIN (Bucuresti, Bucuresti)

Banca Transilvania - Refinantare credit

24 August 2015

Buna ziua, ma numesc Ignat Ion sunt din Focsani si am un credit la Banca Transilvania, sunt foarte multumit de serviciile bancii.Nu am avut intarzieri la plata sau amanari niciodata.Dar am o problema urgenta acum si am vrut sa fac o refinantare de 23000 de roni.Nu se poate au spus .Nu se tine cont de clienti corecti si fideli banci.Sunt si cu pensia la banca, deci este un atu in plus sa poata opri rata lunara.Nu am gasit nici o banca sa ma poata ajuta.Sunt nevoit sa recurg cred la alte instrumente extreme .Multumesc

Ion Ignat (Focsani, Vrancea)

Inapoi sus