top banner

Pot mandata o alta persoana sa imi caseze rabla?

13 Aprilie 2010 | Autor: Administratia Fondului pentru Mediu

In baza Ordinului nr. 457/01.04.2010 pentru modificarea si completarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, poate beneficia de prima de casare persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania si care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
1.    a dobandit tichetul valoric si documentele aferente de la un proprietar, persoana fizica, care a predat spre casare si a radiat din evidenta circulatiei autovehiculul uzat;
2.    s-a inscris la un producator validat in vederea achizitionarii autovehiculului nou, in baza tichetului valoric si a documentelor aferente dobandite potrivit pct. 1., obtinand o nota de inscriere;   
3.    a achizitionat autovehiculul nou de la producatorul validat care a eliberat nota de inscriere, dupa declararea de catre Administratia Fondului pentru Mediu a autenticitătii tichetului valoric. 
In cazul in care, proprietarul autovehiculului mai vechi de 10 ani de la data fabricatiei, cu domiciliul sau resedinta in Romania, nu  este in tara in momentul derularii Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national sau nu se poate deplasa la un centru Remat, exista posibilitatea  imputernicirii, prin procura notariala, a unei alte persoane, care va reprezenta proprietarul, in relatia cu autoritătile implicate in program.   
    
Aceasta procura notariala de imputernicire, prezentata in original, va fi tradusa in limba romana, fiind insotita de actul de identitate al reprezentantului proprietarului, precum si de documentele aferente participarii in program.   

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite auto & leasing

Alte Articole

Creditele auto au inceput sa tinteasca masinile electrice

Creditele auto au inceput sa tinteasca masinile electrice

Pentru achizitionarea unui autoturism, majoritatea bancilor ofera creditele de nevoi personale. Exista banci care au conturat produse distincte-creditele auto-iar in prezent avem si oferte dedicate strict pentru masinile electrice sau hybrid.

10 Apr 2023 | Credite auto & leasing
Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Guvernul a lansat in dezbatere publica un proiect de Hotarare prin care tarifele la RCA vor fi plafonate timp de 6 luni, pentru a se stopa cresterea exploziva a preturilor dupa falimentul City Insurance, fostul lider autoritar al pietei.

24 Feb 2022 | Credite auto & leasing
Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Dupa un an agitat, caracterizat de falimentul liderului City Insurance si scumpirea accelerata a tarifelor, pe piata RCA se fac primii pasi pentru cresterea concurentei prin aparitia Axeria Iard.

06 Ian 2022 | Credite auto & leasing
Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Masinile electrice sau hibride au inceput sa ocupe o pozitie inalta in alegerile soferilor din Romania In ultimii ani, din ce in ce mai multi impatimiti de autoturisme si, mai ales, sustinatori ai mediului, achizitioneaza sau se documenteaza despre modelele verzi.

27 Dec 2021 | Credite auto & leasing

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Leasing auto

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la un contract de leasing auto