top banner

Pagina 47 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

Fondurile mutuale vor fi obligate sa respecte profilul de risc

In prezent, administratorii de fonduri pot exploata fazele de instabilitate bursiera, avand posibilitatea sa-si reduca la minim expunerea cand scade bursa. Noul regulament propus de CNVM introduce insa un prag minim, pe care un fond il poate aloca in tipul de plasament pe care a fost specializat.

26 Aug 2008 | Plati

Clientii Bancii Transilvania pot plati automat factura telefonica

Banca Transilvania si Romtelecom au semnat un parteneriat prin care clientii celor doua institutii vor beneficia de plata automata a facturilor, direct din contul curent, prin serviciul debit direct.

19 Aug 2008 | Plati

Instrumentele de debit vor fi compensate online

Din 10 octombrie, modul de operare a instrumentelor de debit se va imbunatati. Bancile vor putea folosi trunchierea ca alternativa la prezentarea fizica a acestora. Procedeul consta in transpunerea instrumentului in format electronic, captarea unei imagini a acestuia si transmiterea acestor date prin sistemul SENT, catre banca platitorului.

13 Aug 2008 | Plati

Intesa Sanpaolo vinde pachete pentru contul curent

Intesa Sanpaolo ofera clientilor posbilitatea de a achizitiona un pachet de servicii care include cont curent, carduri de debit, acces la internet banking si reduceri de comisioane la tranzactii.

15 Iul 2008 | Plati

BNR scade comisioanele la platile mari

BNR reduce de la 1 august cu inca 10% nivelul comisioanelor percepute bancilor pentru platile de mare valoare si cele urgente. Aceasta este cea de-a 6-a reducere de comisioane operata de BNR.

02 Iul 2008 | Plati

Facturile Electrica se pot plati si la RIB

Incepand de la 1 iulie 2008, clientii Electrica Muntenia Sud isi pot plati facturile la ghiseele Romanian International Bank din Bucuresti si judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu.

27 Iun 2008 | Plati

BCR ofera premii celor care fac transferuri prin MoneyGram

Intre 26 mai si 31 iulie, toti cei care utilizeaza serviciile MoneyGram prin intermediul sucursalelor si agentiilor BCR pot castiga aparate foto, telefoane mobile sau calculatoare.

22 Mai 2008 | Plati

Transfond va deconta electronic instrumentele de debit

Sistemul central pentru automatizarea decontarii instrumentelor de debit - cecuri, cambii, bilete la ordin - a fost finalizat de Transfond si pus la dispozitia bancilor pentru testare.

09 Apr 2008 | Plati

Millennium vinde pachete pentru contul curent

Millennium Bank ofera un pachet de servicii care include un cont curent cu o dobanda de 7,5%, card de debit si acces la serviciile de internet banking

12 Mar 2008 | Plati

Automatele Citibank exaspereaza studentii ASE

Studentii si masteranzii ASE care aleg sa-si plateasca taxele de scolarizare prin intermediul bancomatelor Citibank se lovesc un sistem neactualizat de aproape 6 luni. O dovada in plus ca, atunci cand nu este bine gestionata, tehnologia moderna de plata devine mai greoaie decat o casierie clasica.

26 Feb 2008 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară