top banner

Pagina 12 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Credit auto: Ce se intampla daca nu mai platesc polita Casco?

In cazul in care clientul nu isi repecta obligatia de a incheia o asigurare Casco, acest lucru poate duce la inchiderea anticipata a contractului.

02 Mar 2014 | Credite auto & leasing

Credite auto: Ofertele s-au ieftinit, dar sunt mai putine

Scaderea vanzarilor de autoturisme a descurajut unele banci sa mai acorde credite auto, astfel ca numarul ofertelor a devenit mai restrans in ultimul an. Bancile active au ieftinit imprumuturile, in special, cele cu dobanda variabila.

17 Ian 2014 | Credite auto & leasing

Vanzarile de autoturisme noi au scazut cu 13% in 2013

Vanzarile de autoturisme noi au scazut cu 13% in 2013, Romania fiind una dintre tarile UE cu cel mai rapid declin. Doar 57.710 vehicule noi de pasageri s-au achizitionat in cursul anului trecut.

17 Ian 2014 | Credite auto & leasing

Ce diferenta este intre leasing financiar si operational?

Conform legii, la finalul unui contract de leasing operational, clientul/utilizatorul masinii nu poate achizitiona masina de la finantator si trebuie sa o returneze. La finalul unui contract de leasing financiar, in urma achitarii valorii reziduale, clientul devine proprietar al vehiculului.

11 Dec 2013 | Credite auto & leasing

Care este procedura de inmatriculare la sfarsitul contractului de leasing?

Procedurile privind eliberarea documentatiei in vederea inmatricularii masinii la finalul contractului de leasing difera de la o companie la alta si depind foarte mult si de modul de organizare al acesteia.

29 Oct 2013 | Credite auto & leasing

Ce riscuri exista daca s-a garantat un credit cu masina achizitionata?

Daca masina respectiva a fost utilizata anterior ca garantie pentru un credit auto, iar acesta nu a fost rambursat intergral, banca are dreptul de a recupera masina si de a o valorifica in vederea acoperirii cel putin partiale a pierderii.

23 Sep 2013 | Credite auto & leasing

Rabla: A fost prelungit termenul pentru depunerea dosarelor de catre persoane juridice

Termenul de depunere si validare a dosarelor in cadrul programului Rabla pentru persoane juridice si institutii publice a fost prelungit pana la 30 septembrie 2013.

23 Aug 2013 | Credite auto & leasing

Timbrul de mediu se va plati si pentru autoturismele dobandite prin partaj

Ministerul Finantelor a constatat ca populatia utilizeaza partajul ca sa evite taxa de mediu pentru masinile second hand si propune masuri pentru a elimina aceasta exceptie.

31 Iul 2013 | Credite auto & leasing

Porsche Finance lanseaza oferta de finantare Rabla 2013

Porsche Finance Group a introdus o noua oferta de finantare destinata persoanelor care doresc sa achizitioneze o masina noua prin programul Rabla 2013.

03 Iul 2013 | Credite auto & leasing

Valoarea tichetului Rabla incurajeaza specula

In 2013, valoarea tichetului Rabla este stabilita la cel mai mare nivel de la lansarea programului, ceea ce incurajeaza posesorii de rable sa isi caseze masina pentru a vinde tichetul.

11 Iun 2013 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară