Cum ma inscriu in Programul Kogalniceanu?

Inscrierea in program si solicitarea acordului de principiu pentru subventionarea dobanzii se fac on-line pe site-ul www.aippimm.ro. Inscrierea on-line se desfasoara in sesiune continua pana la epuizarea bugetului alocat programului.

Solicitarile vor fi analizate si selectate in limita bugetului alocat programului, in ordinea inscrierii.

Dupa completarea formularului online, aplicatia software va genera automat un mesaj de confirmare, cu numarul de de inregistrare obtinut si cu datele corespunzatoare completate de catre solicitant.

AIPPIMM verifica formularul de inscriere si indeplinirea criteriilor de eligibilitate si ia decizia de acceptare in program sau respingere in cel mult 30 zile.

In caz de acceptare, AIPPIMM transmite solicitantului notificarea privind acordul de principiu pentru subventionarea dobanzii. In caz de respingere, AIPPIMM trebuie sa isi motiveze decizia.

Pentru a obtine linia de credit cu dobanda subventionata partial, solicitantii eligibili se pot prezenta la oricare institutie de credit partenera inscrisa in program, cu formularul de inscriere semnat si stampilat si cu notificarea privind acordul de principiu oferit de AIPPIMM.

Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Expira RCA-ul?

Compara ofertele si cumpara asigurarea direct pe Conso

ALTE GHIDURI DE INTERES


Microcredite

Microcreditele sunt solutii de finantare concepute de banci pentru firmele de dimensiuni mici. Banii se primesc de multe ori in cel mult 24 de ore de la depunerea documentatiei. Solutiile de microfinantare sunt destinate in general intreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de 1 milion de euro pe an. Totul despre microcredite in Ghidul complet

Garantii financiare

Garantiile Fondului National de Garantare a creditelor pentru IMM (FNGCIMM) se emit la solicitarea institutiilor finantatoare pentru credite aprobate. Pentru finantari de pana la 400.000 lei, garantia Fondului se poate obtine in maxim 48 ore. Cine poate solicita garantii financiare, cum se obtin si ce credite pot fi garantate, cat costa garantiile

Restructurare credite

Restructurarea unui credit la firmele care intampina probleme de rambursare este o alternativa demna de luat in seama pentru a evita executarea silita a garantiilor. In ce conditii se restructureaza creditul, ce este rescandentarea, ce este reesalonarea si refinantarea, ce se poate face daca statul intarzie plata si ce solutii de restructurare mai

Ai nevoie de un credit?

Inapoi sus