top banner

Carduri premium

Cui se adreseaza cardurile premium?

Cuprins
  Cardurile premium reprezinta o categorie privilegiata de instrumente de plata care sunt acordate clientilor cu venituri ridicate. Limita de credit este mult mai mare si poate ajunge pana la 100.000 euro, fata de numai 5.000 euro, cat ofera in general cardurile de credit standard. Bineinteles, limita de credit acordata fiecarui client se stabileste in functie de capacitatea proprie de rambursare.
  In mod normal, gama premium este asociata cu un statut social mai inalt, oferind pe langa acces la o linie de credit si o serie de beneficii si servicii suplimentare. Si cu cat tipul de card premium este mai exclusivist, cu atat gama de servicii auxiliare intra mai mult in zona de lux. In general, aceste carduri sunt destinate clientilor care calatoresc frecvent in strainatate, care pot fructifica la maximum toate facilitatile oferite: de la asistenta si asigurari pentru calatorie si pana la accesul in hoteluri de lux si cluburi private din intreaga lume.
  Bancile recomanda cardurile premium in special oamenilor de afaceri, managerilor de companii si persoanelor care doresc sa-si evidentieze statutul social inalt. Cardurile premium au devenit tot mai mult un simbol al puterii financiare.

  Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

  Comparații

  Carduri de credit

  Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
  Compară

  TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

  Calculatoare

  Rambursare card de credit

  Calculează suma lunară pe care trebuie să o rambursezi și care este costul dacă platești doar suma minimă

  Comparații

  Carduri de credit

  Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

  Compară

  Info Financiar