top banner

Carduri premium

Care sunt tipurile de carduri premium?

Cuprins
  Aproape toate cardurile premium oferite in Romania sunt de tip Gold. Spre deosebire de un card obisnuit, acesta este adaptat la cerintele persoanelor care calatoresc mult in strainatate. Posesorii cardurilor Gold au acces la servicii in regim de urgenta care sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.   
  Principalele beneficii oferite constau in asistenta de calatorie, asistenta medicala, legala si personala. In plus, clientii primesc automat un set de asigurari utile atunci cand calatoresc in strainatate: asigurare de accident, pentru cheltuieli medicale si de spitalizare sau de pierdere a bagajelor ori a cursei aeriene. In plus, aceste carduri beneficiaza de asistenta de urgenta pentru inlocuirea cardului pierdut sau furat si pentru eliberarea de numerar, un serviciu de localizare a celor mai apropiate ATM-uri si transferul convorbirilor telefonice catre banca emitenta. 
  Exista, de asemenea, si carduri de debit Gold. Aceste tipuri de carduri sunt acceptate in tara si in strainate la comercianti si pot avea sau nu descoperit de cont (overdraft). Pentru ca fac parte din categoria premium, cardurile de debit Gold pun la dispozitia posesorilor o serie de servicii de asistenta si asigurari pe care le pot utiliza atunci cand calatoresc in strainatate. 
  Urmatoarea treapta in ierarhia cardurilor premium este Platinum. Acestea includ toate facilitatile pe care le ofera cardurile Gold, la care se adauga o serie de servicii de lux. Astfel, clientii care detin carduri Platinum beneficiaza de reduceri importante in marile lanturi hoteliere si la companiile care inchiriaza masini, au acces in cluburi private, terenuri de golf, saloane VIP din aeroporturi si multe alte servicii de elita. 
  Varful gamei premium il reprezinta cardurile super-premium. MasterCard le numeste World Signia, Visa – Infinite, iar American Express – Black Card. Nici unul nu este inca disponibil in Romania. Acest card este destinat clientilor care calatoresc peste tot in lume, cheltuiesc foarte mult si doresc sa se bucure de cele mai bune servicii de asigurare si asistenta. Posesorii cardului au acces la servicii personalizate de lux in materie de calatorii, cumparaturi, restaurante si petrecerea timpului liber.  
  De exemplu, cardul MasterCard World Signia este oferit numai clientilor ce fac parte din segmentul de super-top al bancilor (1% din baza de posesori de carduri ai bancilor). Ca o garantie a atentiei de care se bucura acestia, numele lor este gravat cu aur pe card. Inima Programului MasterCard World Signia o reprezinta Centrul de Asistenta World Signia, unde posesorii cardurilor au acces la servicii de „concierge” 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. Centrul rezolva toate cererile venite din partea posesorilor de carduri, de la rezervari la cele mai luxoase hoteluri, la organizarea de petreceri extravagante sau asistenta in situatii de urgenta.

  Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

  Comparații

  Carduri de credit

  Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
  Compară

  TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

  Calculatoare

  Rambursare card de credit

  Calculează suma lunară pe care trebuie să o rambursezi și care este costul dacă platești doar suma minimă

  Comparații

  Carduri de credit

  Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

  Compară

  Info Financiar