Boc vrea sa faca publice neregulile descoperite in cazul absorbtiei fondurilor europene

Premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa faca publice eventualele nereguli rezultate in urma procesului de verificare a gradului de absobtie a fondurilor europene, precum si corectiile aplicate.


Raportarea privind rezultatele controalelor de reverificare a  procedurilor de achizitii publice pentru proiectele europene aflate in derulare va fi facuta periodic.

”Niciun proiect aflat in implementare nu va avea de suferit ca urmare a realizarii acestor verificari, daca beneficiarii au respectat procedurile legale”, a afirmat premierul Emil Boc.

Boc a mai precizat ca finantarile de la buget pentru proiecte europene se vor derula fara intarziere, iar verificarea procedurilor de licitatie se va face pentru a evita pierderea fondurilor europene.

”Toate resursele financiare necesare implementarii proiectelor europene vor fi asigurate cu prioritate”, a precizat Boc.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Fonduri europene


O noua transa de titluri de stat, o noua reducere a dobanzilor
O noua transa de titluri de stat, o noua reducere a dobanzilor

Randamentele oferite populatiei in februarie sunt cu 0,2-0,25 puncte procentuale sub cele aferente titlurilor din ianuarie, pentru scadente comparabile, iar fata de februarie 2020 scaderea depaseste un punct procentual.

8 Februarie 2021 | Auto

Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?
Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?

Bancile Centrale din regiune lupta cu pandemia cu arme neconventionale, iar masurile luate ar putea merge de la achizitia de titluri de stat pana la credite acordate direct populatiei, achizitia de obligatiuni corporative sau dobanzi negative.

23 Noiembrie 2020 | Auto

Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele
Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele

In aceasta luna se pot subscrie titluri de stat atat prin Trezorerie, cat si prin bancile si brokerii care intermediaza listarea la bursa a acestor instrumente.

19 Noiembrie 2020 | Auto

Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet
Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet

In contextul in care deplasarea clientilor la sediul asiguratorului este mai dificila in actualul context epidemiologic, companiile de asigurari au pus la dispozitia clientilor platforme online prin care isi pot raporta daunele. Iata cateva exemple

4 Noiembrie 2020 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus