Echipa Conso

Marius Serban
Product Manager/ Developer
Marius este co-fondator si se ocupa de dezvoltarea website-ului. Are experienta de product manager in domeniul Fintech si este un sustinator al drepturilor consumatorilor, fiind membru in grupul consultativ pentru pensii private din cadrul EIOPA in perioada 2013-2016.

Alin Iacob

Alin este co-fondator si se ocupa de definirea strategiei de dezvoltare a site-ului si de stabilirea de noi parteneriate, in beneficiul utilizatorilor Conso. Are multa experienta in sustinerea drepturilor consumatorilor atat pe plan national, cat si european. Este membru al mai multor grupuri de experti la Comisia Europeana (FSUG, PSMEG), din perspectiva utilizatorilor de servicii financiare, al Banking Stakeholder Group la Autoritatea Bancara Europeana si membru al Board-ului Better Finance, Federatia Europeana a Investitorilor si Utilizatorilor de Servicii Financiare.

Cristian Dogaru
Jurnalist
Cristi are o experienta de 20 de ani ca jurnalist si comentator economic la publicatii precum Evenimentul Zilei, Banii Nostri, Business Standard, Romania libera, Bursa. Colaborari cu TVR, Radio Romania Actialitati, RFI.