Publicitate

Numarul utilizatorilor care folosesc Conso.ro ca sursa de informare in ceea ce priveste informatiile financiare este in continua crestere, ceea ce reflecta atat calitatea continutului de pe site-ul nostru cat si utilitatea informatiilor puse la dispozitie. 

Conform SATI, in primele sase luni ale anului 2016, am fost vizitati de un numar de aproximativ 1.200.000 utilizatori unici. Numarul lunar de afisari de pagina depaseste in mod constant 800.000, insa in anumite luni am depasit si 1.000.000 de afisari. Suntem astfel site-ul de profil cu cele mai multe afisari din Romania, ceea ce arata increderea de care ne bucuram in randul utilizatorilor romani de servicii financiare.

Studiile demografice confirma calitatea traficului nostru. Iata cateva date statistice relevante, desprinse din ultimele studii demografice derulate de SATI

Majoritatea utilizatorilor au varsta cuprinsa intre 25 si 40 ani.

  • 78% din utilizatori au absolvit cel putin o forma de invatamant mediu, iar cei cu studii superioare compun 45% din audienta Conso.ro.
  • 75% din persoanele care acceseaza site-ul nostru au un loc de munca.
  • Mai mult de jumatate din utilizatori sunt responsabilipentru toate sau aproape toate cumparaturile din gospodarie.
  • 95% dintre utilizatori folosesc internetul de mai multe ori pe zi.
  • Circa 80% din utilizatori provin din mediul urban.
  • Majoritatea persoanelor care acceseaza Conso.ro (63%) sunt incadrati in Categoria Sociala ESOMAR A si C2.
  • Aproape 50% au venituri lunare personale nete cuprinse intre 1.000-3.000 lei
  • Mai mult de 70% din utilizatori realizeaza cumparaturi online cel putin o data pe luna.

Oferta noastra

Conso.ro este cel mai mare portal de comparatii si informatii utile din domeniul financiar-bancar romanesc. Acest site reprezinta cel mai bun loc de promovare a ofertelor si produselor financiar-bancare din online-ul romanesc. Cu un trafic generos si o audienta foarte bine articulata in jurul acestei nise, campaniile de publicitate derulate pe site-ul nostru se bucura de performante cu mult peste media pietei.

Avantajele achizitionarii de publicitate pe Conso.ro nu rezida doar in numarul de utilizatori care gasesc informatie utila pe site, ci in calitatea acesteia. Site-ul nostru este unul premium si de nisa, cu focus puternic pe sistemul financiar-bancar romanesc. Conform Google Analytics, Conso.ro inregistreaza un bounce-rate foarte scazut (in jur de 5%) ceea ce inseamna ca utilizatorii nostri sunt cu adevarat interesati de aceste informatii, precum si de produsele disponibile pe piata financiar-bancara.

Campaniile publicitare pentru astfel de produse performeaza foarte bine, atat din punct de vedere al ratei de click, cat si a conversiilor. Formatele puse la dispozitie pe Conso sunt mari si vizibile, si se integreaza foarte bine in continutul site-ului. Incercam pe cat posibil sa reducem aglomerarea de bannere in aceeasi afisare de pagina, pentru a avea rate de click cat mai mari, precum si o experienta optima pentru utilizator.

Utilizatorii Conso.ro sunt foarte interesati de domeniul financiar-bancar si apeleaza cu incredere la Conso.ro pentru a intelege cat mai bine acest domeniu, cu produsele aferente.

Acestia acceseaza site-ul in principal pentru a se hotara asupra achizitiei unui astfel de produs, avand deja intentia achizitiei formata.

Exista posibilitati variate de promovare, prin bannere, campanii cost-per-click sau diverse proiecte speciale. Se pot sustine campaniile de vanzari, prin generarea de leaduri atat din comparatoarele noastre cat si din diverse formulare plasate strategic pe site.

Pentru mai multe informatii, consultati rate-card-ul nostru.