Cine suntem

Conso.ro este principalul portal de informatii financiare pentru consumatori, administrat de Conso Media Group SRL. Inca de la infiintare, in 2006, obiectivul Conso.ro a fost sa ajute consumatorii sa ia decizii financiare mai bune.

Portalul a fost conceput astfel incat sa ofere consumatorilor toate informatiile necesare pentru a-si fundamenta deciziile financiare, pornind de la educatie financiara si pana la alegerea unei oferte concrete. In acest sens, utilizatorii au la dispozitie o serie resurse educationale (ghiduri, sfaturi utile), dar si instrumente precise pentru evaluarea ofertelor de servicii financiare (simulatoare financiare, tabele comparative).

Aria de interes s-a extins in timp, pe masura dezvoltarii site-ului. Daca la inceput, Conso.ro era dedicat exclusiv serviciilor bancare, ulterior portalul a acoperit intreg spectrul serviciilor financiare: pietele bursiere si valutare, fondurile de investitii, fondurile de pensii private si asigurarile.

Conso.ro s-a consacrat si ca o publicatie online de referinta in zona serviciilor financiare, activitatea editoriala fiind axata pe oferirea de stiri si articole utilitare. Continutul editorial este prezentat intr-o maniera obiectiva, clara si pe intelesul tuturor, fara imixtiuni din partea clientilor de publicitate.

Calitatea informatiile oferita de Conso este recunoscuta in presa financiara, fiind citati in numeroase randuri in publicatii, precum Ziarul Financiar, Bursa, Capital, Gandul, Adevarul, Economica, Wall-Street, Hotnews, Curierul National. De asemenea, analistii Conso au avut numeroase aparitii TV (Pro TV, TVR, Antena, Digi TV, Prima TV, B1, Canal D) la emisiuni pe teme financiare.

Conso.ro este un portal financiar independent si nu este administrat sau detinut de companii in spatele carora se afla banci sau alte institutii financiare.

Serviciile oferite de Conso.ro sunt gratuite pentru consumatori. Portalul isi sustine activitatea in principal prin venituri din publicitate, comisioane din produsele intermediate, generarea de leaduri pentru institutiile financiare si din studii de piata.

Informatii despre companie

Conso Media Group este o societata cu raspundere limitata, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2507/2006, CUI RO 15570913, capital social 73.000 lei, avand sediul social la adresa: Str. Dr. Nicolae Tomescu nr. 11, Ap. 1, Sector 5, cod postal: 050595, Bucuresti.

Informatii despre activitatea pe piata asigurarilor

In 2019, Conso Media Group (Conso) a intrat pe piata asigurarilor, in calitate de asistent in brokeraj al CAMPION BROKER DE ASIGURARE SI REASIGURARE SRL. Conso este inregistrat cu nr. 500426 in Registrul Intermediarilor Secundari al ASF.

CAMPION BROKER este intermediar principal in asigurari, mandatat de catre societatile de asigurare, avand sediul in Ploiesti, str 1 Mai, nr.2, ap.2, judet Prahova, telefon 0731 13 13 13, e-mail office@campionbroker.ro , inscrisa in Registrul Brokerilor de Asigurare nr. RBK-324/24.11.2005 si detine autorizatie de functionare nr. 3963/23.11.2005.

Inscrierea in registrele ASF, poate fi verificata accesand linkurile de mai jos:

Registrul Intermediarilor Secundari
Registrul Brokerilor de Asigurare

Societatea noastra reprezinta interesele clientilor sai in relatia cu asiguratorii si ofera consultanta in legatura cu produsele de asigurare, bazata pe o analiza impartiala a unui numar suficient de mare de contracte de asigurare disponibile pe piata astfel incat recomandarea personalizata sa fie efectuata pe baza unor criterii profesionale si contractul de asigurare sa raspunda cel mai bine cerintelor si necesitatilor clientilor nostri.

In cazul in care aveti nemultumiri sau sesizari ce tin de contractul de asigurare, precum si eventuale reclamatii, va rugam sa accesati sectiunea Petitii.