Volksbank taie pana la 0,75% din dobanzile depozitelor in lei

Volksbank a redus ratele de dobanda oferite clientilor care detin depozite la termen standard in lei, cu pana la 0,75 procente. Maximul a coborat sunt 7%.

Clientii pot opta de acum pentru dobanzi cuprinse intre 6% si 6,75%, in cazul constituirii unui depozit pe scadente de maxim un an. Rata dobanzii este direct proportionala cu perioada de economisire.


Pentru depunerile in euro, clientii pot incasa dobanzi ce pornesc de la 3,25% (in cazul scadentei de o luna) si  pot ajunge la un maxim de 4% (in cazul celei de un an).

Depozitele se pot deschide cu minim 50 lei sau 10 euro, in functie de moneda de economisire. Rata dobanzii este fixa si se vireaza clientilor la scadenta.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus