Volksbank taie pana la 0,75% din dobanzile depozitelor in lei

Volksbank a redus ratele de dobanda oferite clientilor care detin depozite la termen standard in lei, cu pana la 0,75 procente. Maximul a coborat sunt 7%.

Clientii pot opta de acum pentru dobanzi cuprinse intre 6% si 6,75%, in cazul constituirii unui depozit pe scadente de maxim un an. Rata dobanzii este direct proportionala cu perioada de economisire.


Pentru depunerile in euro, clientii pot incasa dobanzi ce pornesc de la 3,25% (in cazul scadentei de o luna) si  pot ajunge la un maxim de 4% (in cazul celei de un an).

Depozitele se pot deschide cu minim 50 lei sau 10 euro, in functie de moneda de economisire. Rata dobanzii este fixa si se vireaza clientilor la scadenta.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus