OTP Leasing lanseaza campania “6 luni perioada de gratie” pentru companii

06 Iulie 2020 | Autor: OTP Leasing

OTP Leasing lanseaza campania “6 luni perioada de gratie” pentru companii
OTP Leasing Romania, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul leasingului financiar, ramane un partener de incredere al afacerilor locale. Tinand cont de nevoile curente din mediul de business, OTP Leasing lanseaza o campanie pentru noile contracte de leasing menita sa sprijine relansarea activitatii economice. 

Companiile pot aplica pentru un nou contract de leasing ce include perioada de gratie pentru 6 luni (capital si dobanda) pana pe 31 iulie. 

Campania se adreseaza persoanelor juridice (companii sau PFA) care au cel putin un an vechime si doresc sa achizitioneze autoturisme sau vehicule comerciale usoare. Bunurile pot fi noi sau second hand. În cazul celor second-hand, vechimea maxima acceptata este de 3 ani (prima înmatriculare începand cu 2017).

Perioada de finantare este de pana la 60 de luni (în cazul bunurilor second hand se cumuleaza vechimea vehiculului cu perioada contractuala). Avansul solicitat începe de la 30% si suma maxima acordata pentru un vehicul nou este de 50.000 EUR (fara TVA).

Daca devenim parteneri, afacerea ta va beneficia de: 

Economie de timp si resurse financiare 
Acces online, oricand si de oriunde la contul tau MyLeasing (ai la un click distanta istoricul tau, facturi sau poti descarca online de imputernicirile de dauna si de iesire din tara)
Un consultant dedicat, care te poate îndruma sa iei cea mai buna decizie de achizitie prin leasing financiar

Acordarea finantarii pentru autoturismele sau vehiculele comerciale usoare dorite sunt conditionate de încheierea în mod valabil a unui contract de leasing si a îndeplinirii obligatiilor mentionate în documentele de verificare si finantare ale OTP Leasing Romania. 

Campania este valabila pana la 31 iulie si se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Detaliile si formularul de aplicare sunt disponibile în pagina dedicata campaniei. 

Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite auto & leasing

Alte Articole

Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Guvernul a lansat in dezbatere publica un proiect de Hotarare prin care tarifele la RCA vor fi plafonate timp de 6 luni, pentru a se stopa cresterea exploziva a preturilor dupa falimentul City Insurance, fostul lider autoritar al pietei.

24 Feb 2022 | Credite auto & leasing
Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Dupa un an agitat, caracterizat de falimentul liderului City Insurance si scumpirea accelerata a tarifelor, pe piata RCA se fac primii pasi pentru cresterea concurentei prin aparitia Axeria Iard.

06 Ian 2022 | Credite auto & leasing
Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Masinile electrice sau hibride au inceput sa ocupe o pozitie inalta in alegerile soferilor din Romania In ultimii ani, din ce in ce mai multi impatimiti de autoturisme si, mai ales, sustinatori ai mediului, achizitioneaza sau se documenteaza despre modelele verzi.

27 Dec 2021 | Credite auto & leasing
Protejarea impotriva inflatiei nu inseamna asumarea unor riscuri mari

Protejarea impotriva inflatiei nu inseamna asumarea unor riscuri mari

Inflatia s-a apropiat de 8% si sunt sanse mari sa avem o inflatie cu doua cifre la inceputul anului viitor, pe masura ce preturile mari la energie sunt transmise si in alte costuri de productie. Cum ne protejam economiile personale?

17 Noi 2021 | Credite auto & leasing

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Leasing auto

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la un contract de leasing auto