Facturile de leasing operational de la Porsche pot fi accesate si online

Facturile lunare de leasing operational, produs oferit prin Porsche Mobility, pot fi accesate si online, de pe site-ul companiei.


Clientii au posibilitatea de a vizualiza, salva si printa facturile aferente contractelor de leasing incheiate. Pentru a accesa aceasta facilitate, clientii trebuie sa isi realizeze un cont de utilizator.

In plus, pentru a creste gradul de siguranta a informatiilor prezentate, Porsche Finance Group a modificat si pasii de acces in cont. Astfel, celor care vor dori schimbarea parolei li se va solicita introducerea unor date suplimentare.

“Timpul este din ce in ce mai important pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care incercam sa le oferim clientilor cat mai multe beneficii”, a precizat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

Clientii Porsche pot accesa online si facturi aferenre ratelor de leasing financiar si de asigurare Casco si RCA.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite auto & leasing


O noua transa de titluri de stat, o noua reducere a dobanzilor
O noua transa de titluri de stat, o noua reducere a dobanzilor

Randamentele oferite populatiei in februarie sunt cu 0,2-0,25 puncte procentuale sub cele aferente titlurilor din ianuarie, pentru scadente comparabile, iar fata de februarie 2020 scaderea depaseste un punct procentual.

8 Februarie 2021 | Auto

Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?
Ce-ar fi sa luam credite direct de la BNR?

Bancile Centrale din regiune lupta cu pandemia cu arme neconventionale, iar masurile luate ar putea merge de la achizitia de titluri de stat pana la credite acordate direct populatiei, achizitia de obligatiuni corporative sau dobanzi negative.

23 Noiembrie 2020 | Auto

Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele
Titlurile de stat au ajuns sa se concureze intre ele

In aceasta luna se pot subscrie titluri de stat atat prin Trezorerie, cat si prin bancile si brokerii care intermediaza listarea la bursa a acestor instrumente.

19 Noiembrie 2020 | Auto

Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet
Avizarea daunelor auto in asigurari se muta pe internet

In contextul in care deplasarea clientilor la sediul asiguratorului este mai dificila in actualul context epidemiologic, companiile de asigurari au pus la dispozitia clientilor platforme online prin care isi pot raporta daunele. Iata cateva exemple

4 Noiembrie 2020 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus