Facturile de leasing operational de la Porsche pot fi accesate si online

Facturile lunare de leasing operational, produs oferit prin Porsche Mobility, pot fi accesate si online, de pe site-ul companiei.


Clientii au posibilitatea de a vizualiza, salva si printa facturile aferente contractelor de leasing incheiate. Pentru a accesa aceasta facilitate, clientii trebuie sa isi realizeze un cont de utilizator.

In plus, pentru a creste gradul de siguranta a informatiilor prezentate, Porsche Finance Group a modificat si pasii de acces in cont. Astfel, celor care vor dori schimbarea parolei li se va solicita introducerea unor date suplimentare.

“Timpul este din ce in ce mai important pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care incercam sa le oferim clientilor cat mai multe beneficii”, a precizat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

Clientii Porsche pot accesa online si facturi aferenre ratelor de leasing financiar si de asigurare Casco si RCA.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite auto & leasing


Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA
Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Dupa un an agitat, caracterizat de falimentul liderului City Insurance si scumpirea accelerata a tarifelor, pe piata RCA se fac primii pasi pentru cresterea concurentei prin aparitia Axeria Iard.

6 Ianuarie 2022 | Auto

Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica
Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Masinile electrice sau hibride au inceput sa ocupe o pozitie inalta in alegerile soferilor din Romania In ultimii ani, din ce in ce mai multi impatimiti de autoturisme si, mai ales, sustinatori ai mediului, achizitioneaza sau se documenteaza despre modelele verzi.

27 Decembrie 2021 | Articol sponsorizat

Protejarea impotriva inflatiei nu inseamna asumarea unor riscuri mari
Protejarea impotriva inflatiei nu inseamna asumarea unor riscuri mari

Inflatia s-a apropiat de 8% si sunt sanse mari sa avem o inflatie cu doua cifre la inceputul anului viitor, pe masura ce preturile mari la energie sunt transmise si in alte costuri de productie. Cum ne protejam economiile personale?

17 Noiembrie 2021 | Auto

Leasingul operational a intrat in vizorul Consiliului Concurentei
Leasingul operational a intrat in vizorul Consiliului Concurentei

Consiliul Concurentei a impus in august noi reguli privind modul in care companiile fac schimb de informatii legate de clienti, astfel incat sa fie ingreunate strategiile de impartire a pietei si fixarea anumitor preturi, care constituie practici anticoncurentiale.

2 Septembrie 2021 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus