top banner

Credit Europe emite carduri de credit instant

25 Octombrie 2007 | Autor: Conso

Credit Europe Bank este prima banca romaneasca care emite pe loc cardul de credit CardAvantaj Visa Classic. Facilitatea este disponibila in 40 de sucursale ale bancii si locatii comerciale.
Credit Europe Bank a creat un sistem prin intermediul caruia cardurile de credit CardAvantaj Visa Classic pot fi obtinute in maximum 30 de minute de la depunerea aplicatiei in locatiile in care banca a instalat masini de embosat. Cardul poate fi achizitionat de persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani.
Cardul se emite gratuit, iar limita de credit este de maximum trei venituri nete, in cazul in care solicitantul prezinta adeverinta de venit sau de 500 lei in situatia in care vine la banca doar cu actul de identitate si cu o factura de utilitati pe numele sau. Gradul maxim de indatorare lunar nu poate depasi, insa, 65% din veniturile clientului si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.
Credit Europe Bank detine in acest moment 160.000 de carduri active, ceea ce reprezinta, conform estimarilor oficialilor bancii, o cota de piata de 20%. Banca a investit in ultima perioada mai mult de 1 milion de euro pentru porcesarea interna a cardurilor, efectele acestor investitii urmand sa se vada in viitor prin alte facilitati aditionate cardurilor emise.
Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Carduri

Alte Articole

Cele mai bune carduri de cash-back

Cele mai bune carduri de cash-back

Sa iti poti recupera un procent din valoarea cumparaturilor uzuale fara ca asta sa presupuna neaparat costuri colaterale reprezinta o provocare pentru tot mai multi romani.

20 Apr 2022 | Carduri
Cum te poti transforma din client in agent de vanzari

Cum te poti transforma din client in agent de vanzari

Orange Money, copiata imediat de concurentul direct Revolut, a propus un bonus de 150 de lei fiecarui client care aduce un nou recrut in sistem din lista lui de amici. Si beneficiile nu se opresc aici.

22 Feb 2022 | Carduri
Despre dileme fericite si cumparaturi mai relaxate cu Cardul de Credit de la Intesa Sanpaolo Bank

Despre dileme fericite si cumparaturi mai relaxate cu Cardul de Credit de la Intesa Sanpaolo Bank

Cati oameni, atatea dileme fericite. Vestea buna e ca nu trebuie sa mai alegi! Le poti avea pe toate cu Cardul de Credit de la Intesa Sanpaolo Bank.

13 Dec 2021 | Carduri
Cinci lucruri importante despre cardurile virtuale

Cinci lucruri importante despre cardurile virtuale

La aproape doua luni de la lansarea cardurilor virtuale in portofoliul ING Bank Romania, peste 16.000 de persoane le-au emis in Home’Bank si au inceput sa le utilizeze, un sfert chiar inainte ca acestea sa fie anuntate in mod oficial.

08 Noi 2021 | Carduri

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Rambursare card de credit

Calculează suma lunară pe care trebuie să o rambursezi și care este costul dacă platești doar suma minimă