Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Credit Europe Bank

Credit Europe Bank

Credit Europe Bank este activa pe piata romaneasca din februarie 2000, iar in prezent face parte din grupul olandez Credit Europe. Pana in anul 2007, banca a functionat sub denumirea de Finansbank.

Credit Europe Bank - sediul central
Bd. Timisoara nr. 26Z,
Sector 6, Bucuresti
Tel: 021 406 40 00
Fax: 021 317 20 66
Web: www.crediteurope.ro

Informatii utile

Call Center: 0 801 000 000 / 0750 000 000

Urgente carduri: 0 801 000 000

  • Credite Credit Europe Bank
  • Depozite Credit Europe Bank

Curs Credit Europe Bank

Ultima actualizare: 23 Mar 2018 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.6300

Curs dolar-leu 3.7200

Vanzare

Curs euro-leu 4.7100

Curs dolar-leu 3.8400

Vocea clientului

Opinii recente Card de credit

de danica nicusor

"Nu recomand nimanui....elibereaza cardul si promit ca iti vireaza banii in 48 de ore dar dupa o saptamana nu ai un raspuns....nici macar telefonic nu pot fi contactati...iar cand isi aduc aminte iti trimit un mesaj ca nu a fost aprobat...asta suna un pic a bataie de joc"

26 opinii 2.75

Transparenta costurilor

2

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

4

Procedura de lucru

1

Articole

Credit Europe Bank

Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

Credit Europe Bank ofera dobanzi preferentiale clientilor cu profesii liberale

Persoanele care practica profesii liberale primesc dobanzi mai mari la constituirea unui depozit in lei sau valuta la Credit Europe Bank.

Credit Europe si MasterCard au lansat pe piata un card cu display

Credit Europe Bank a incorporat in plasticul cardului de debit un ecran care afiseaza codul unic de logare la aplicatia de internet banking. Aceasta este primul card de acest gen emis in UE.

Biletele de avion Blue Air pot fi achitate cu cardul in rate fara dobanda

Posesorii de carduri de credit CardAvantaj, emise de Credit Europe Bank, pot achita in 3 rate fara dobanda biletele de avion achizitionate online de la operatorul Blue Air.

Credit Europe Bank reduce dobanzile la depozitele in lei

Clientii care decid sa isi depuna economiile in lei la Credit Europe Bank vor primi dobanzi mai mici cu pana la 0,75 procente. Noile niveluri variaza intre 6,50% si 7,25%.

Credit Europe modifica grila de comisioane la creditele de nevoi personale cu ipoteca

Credit Europe Bank a schimbat structura de comisioane la creditul de nevoi personale cu ipoteca. De acum, banca percepe un comision de analiza dosar de 3,5% si un comision de administrare 0,15%/luna.

Facebook