top banner

Money4Cars – locul unde banii si masinile se intalnesc

07 Noiembrie 2007 | Autor: Conso

Conso.ro si StiriAuto.ro lanseaza proiectul Money4Cars, care combina informatiile din domeniul finantarilor cu cele din industria auto.
 
Proiectul debuteaza printr-un newsletter comun, cu frecventa saptamanala. Acest vehicul de informare este axat pe continut editorial si se va constitui din mai multe articole, la care se adauga o serie de instrumente foarte folositoare pentru pasionatii de masini: un motor de cautare care cuprinde toate ofertele din piata bancara romaneasca, un calculator pentru taxa de prima inmatriculare si altele care vor urma in cel mai scurt timp.
 
„Suntem constienti ca un astfel de mijloc de informare este util si va fi interesant pentru o parte importanta a publicului celor doua publicatii”, declara Vlad Tocae, managing director ROM NET, compania care editeaza site-ul Stiriauto.ro. Proiectul se va dezvolta pe parcursul anului 2008 si cu alte initiative comune, scopul final fiind cresterea gradului de informare a utilizatorilor.
 
„Inca de la inceput, demersul asumat de Conso.ro a fost unul de educare si facilitare a accesului la informatii corecte si complete din zona financiar-bancara. Imbogatirea cu continut editorial conex a celor doua portaluri online face ca fiecare dintre acestea sa livreze practic cititorilor sai un volum mai mare si mai complex de informatii”, declara Alin Iacob, redactor sef Conso.ro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite auto & leasing

Alte Articole

Creditele auto au inceput sa tinteasca masinile electrice

Creditele auto au inceput sa tinteasca masinile electrice

Pentru achizitionarea unui autoturism, majoritatea bancilor ofera creditele de nevoi personale. Exista banci care au conturat produse distincte-creditele auto-iar in prezent avem si oferte dedicate strict pentru masinile electrice sau hybrid.

10 Apr 2023 | Credite auto & leasing
Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Guvernul a lansat in dezbatere publica un proiect de Hotarare prin care tarifele la RCA vor fi plafonate timp de 6 luni, pentru a se stopa cresterea exploziva a preturilor dupa falimentul City Insurance, fostul lider autoritar al pietei.

24 Feb 2022 | Credite auto & leasing
Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Dupa un an agitat, caracterizat de falimentul liderului City Insurance si scumpirea accelerata a tarifelor, pe piata RCA se fac primii pasi pentru cresterea concurentei prin aparitia Axeria Iard.

06 Ian 2022 | Credite auto & leasing
Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Masinile electrice sau hibride au inceput sa ocupe o pozitie inalta in alegerile soferilor din Romania In ultimii ani, din ce in ce mai multi impatimiti de autoturisme si, mai ales, sustinatori ai mediului, achizitioneaza sau se documenteaza despre modelele verzi.

27 Dec 2021 | Credite auto & leasing

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Leasing auto

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la un contract de leasing auto