Generali permite notificarea online a daunelor auto

 

Generali Asigurari a introdus un formular pe propriul website, prin care asiguratii sau persoanele pagubite pot notifica producerea unei daune.

Aceasta noua functionalitate este destinata posesorilor de polite auto (Casco si RCA) si de locuinte. In baza informatiilor completate in formular, Generali deschide un dosar de dauna, incarcand pozele aferente.

Atentie, daca datele sunt incorecte sau incomplete, solicitarea va fi inchisa si nu-si va produce efectele, astfel ca asiguratul trebuie sa efectueze o alta notificare. 

Dupa notificare, asiguratorul va contacta persoana pagubita in vederea stabilirii de comun acord, a zilei in care se va efectua constatarea daunelor.

In cazul asigurarii de locuinta, este disponibila si facilitatea de autoconstatare pentru daune mai mici de 1.500 lei, cu ajutorul careia asiguratii pot primi despagubirea direct in cont, fara a se mai deplasa la centrele de daune Generali.

O alta noutate introdusa de Generali este posibilitatea de a achizitiona online o polita RCA, atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice, pentru autoturisme inmatriculate sau nou achizitionate. Nu pot fi cumparate online polite RCA pentru autoturismele cumparate in leasing sau pentru autoturisme utilizate in alt scop decat cel personal.

Clientii pot atasa politei RCA si clauza de decontare directa, cu ajutorul careia sa poata primi despagubiri de la Generali, in cazul in care vehiculul a fost avariat intr-un accident rutier, conform conditiilor legale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Asigurari


Asigurarea RCA in format electronic este acceptata la controalele Politiei
Asigurarea RCA in format electronic este acceptata la controalele Politiei

Soferii pot face dovada incheierii asigurarii RCA si prin prezentarea unui document electronic cu polita emisa, in cazul unui control al Politiei.

9 Septembrie 2020 | Asigurari

„Asigurarea Covid” isi face loc in oferta asiguratorilor
„Asigurarea Covid” isi face loc in oferta asiguratorilor

Vestea buna pentru consumatori este ca sunt deja companii de asigurari care au prins si acest risc in polite, numarul lor creste in ultima perioada si apar si asigurari de grup in acest scop.

9 August 2020 | Asigurari

Asigurare multitravel, card european de sanatate sau ambele?
Asigurare multitravel, card european de sanatate sau ambele?

Exista mai multe modalitati de a ne asigura cand iesim des din tara, de la banala asigurare de calatorie la asigurarea multitravel, fiecare cu cateva avantaje fata de cardul european de sanatate, dar si cu un cost suplimentar asociat.

16 Iulie 2020 | Asigurari

Asigurarea Carte Verde se tipareste pe hartie alba
Asigurarea Carte Verde se tipareste pe hartie alba

Politele de asigurare Carte Verde se tiparesc pe suport de hartie alba, incepand cu data de 1 iulie 2020, indiferent daca asigurarea se elibereaza impreuna cu polita RCA sau separat.

1 Iulie 2020 | Asigurari

Mai multe articole

Inapoi sus