Generali permite notificarea online a daunelor auto

 

Generali Asigurari a introdus un formular pe propriul website, prin care asiguratii sau persoanele pagubite pot notifica producerea unei daune.

Aceasta noua functionalitate este destinata posesorilor de polite auto (Casco si RCA) si de locuinte. In baza informatiilor completate in formular, Generali deschide un dosar de dauna, incarcand pozele aferente.

Atentie, daca datele sunt incorecte sau incomplete, solicitarea va fi inchisa si nu-si va produce efectele, astfel ca asiguratul trebuie sa efectueze o alta notificare. 

Dupa notificare, asiguratorul va contacta persoana pagubita in vederea stabilirii de comun acord, a zilei in care se va efectua constatarea daunelor.

In cazul asigurarii de locuinta, este disponibila si facilitatea de autoconstatare pentru daune mai mici de 1.500 lei, cu ajutorul careia asiguratii pot primi despagubirea direct in cont, fara a se mai deplasa la centrele de daune Generali.

O alta noutate introdusa de Generali este posibilitatea de a achizitiona online o polita RCA, atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice, pentru autoturisme inmatriculate sau nou achizitionate. Nu pot fi cumparate online polite RCA pentru autoturismele cumparate in leasing sau pentru autoturisme utilizate in alt scop decat cel personal.

Clientii pot atasa politei RCA si clauza de decontare directa, cu ajutorul careia sa poata primi despagubiri de la Generali, in cazul in care vehiculul a fost avariat intr-un accident rutier, conform conditiilor legale.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Asigurari


Asigurare Casco cu fransiza garantata de prieteni
Asigurare Casco cu fransiza garantata de prieteni

Un nou tip de asigurare Casco este disponibil pentru consumatori, prin care costul cu fransiza poate fi impartit cu prietenii. In acest fel, prima de asigurare scade.

16 Iulie 2019 | Asigurari

Asigurare auto 2 in 1 - RCA plus optiuni din CASCO
Asigurare auto 2 in 1 - RCA plus optiuni din CASCO

Proprietarii de masini care vor sa detina o singura polita de asigurare, cu protectie totala, au la dispozitie un astfel de produs. Este vorba de o asigurare care cuprinde polita RCA, la care se pot adauga optiuni specifice asigurarii CASCO, de la cele de baza, la varianta full.

26 Februarie 2019 | Asigurari

Cum poti obtine o reducere consistenta la RCA?
Cum poti obtine o reducere consistenta la RCA?

Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) reprezinta o cheltuiala obligatorie pentru posesorii de autoturism. Aceasta, insa, poate fi mai mare sau mai mica, pentru acelasi tip de masina, in functie de comportamentul soferului la volan. Diferenta se stabileste dupa aplicarea sistemului bonus-malus. Cum obtii reducerea maxima?

5 Decembrie 2018 | Asigurari

Drepturi suplimentare pentru consumatorii de asigurari din Romania

Consumatorii de asigurari din Romania vor beneficia de o atentie sporita din partea distribuitorilor de asigurari, fie companii sau intermediari. Legea de transpunere a Directivei privind distributia de asigurari IDD (Insurance Distribution Directive), care contine drepturi suplimentare pentru clienti, a fost adoptata, in sfarsit, de Parlament.

20 Septembrie 2018 | Asigurari

Mai multe articole

Inapoi sus