top banner

Generali permite notificarea online a daunelor auto

23 Octombrie 2019 | Autor: Marius Serban

Generali permite notificarea online a daunelor auto

 Generali Asigurari a introdus un formular pe propriul website, prin care asiguratii sau persoanele pagubite pot notifica producerea unei daune.
Aceasta noua functionalitate este destinata posesorilor de polite auto (Casco si RCA) si de locuinte. In baza informatiilor completate in formular, Generali deschide un dosar de dauna, incarcand pozele aferente.

Atentie, daca datele sunt incorecte sau incomplete, solicitarea va fi inchisa si nu-si va produce efectele, astfel ca asiguratul trebuie sa efectueze o alta notificare. 

Dupa notificare, asiguratorul va contacta persoana pagubita in vederea stabilirii de comun acord, a zilei in care se va efectua constatarea daunelor.

In cazul asigurarii de locuinta, este disponibila si facilitatea de autoconstatare pentru daune mai mici de 1.500 lei, cu ajutorul careia asiguratii pot primi despagubirea direct in cont, fara a se mai deplasa la centrele de daune Generali.

O alta noutate introdusa de Generali este posibilitatea de a achizitiona online o polita RCA, atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice, pentru autoturisme inmatriculate sau nou achizitionate. Nu pot fi cumparate online polite RCA pentru autoturismele cumparate in leasing sau pentru autoturisme utilizate in alt scop decat cel personal.

Clientii pot atasa politei RCA si clauza de decontare directa, cu ajutorul careia sa poata primi despagubiri de la Generali, in cazul in care vehiculul a fost avariat intr-un accident rutier, conform conditiilor legale.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Asigurari

Alte Articole

Pana in aprilie, tarifele RCA pot fi ajustate doar cu rata inflatiei

Pana in aprilie, tarifele RCA pot fi ajustate doar cu rata inflatiei

Printr-o Hotarare de Guvern emisa la finalul anului trecut, autoritatile au stabilit inghetarea tarifelor RCA pentru inca 3 luni, acestea putand majorate cel mult 6,8% cat este stimata rata inflatiei la finalul trimestrului doi din 2024.

03 Ian 2024 | Asigurari
Asigurarile cu retur de prima, o tentatie pentru debitori

Asigurarile cu retur de prima, o tentatie pentru debitori

Asigurarea de viata este ceruta imperativ de o parte dintre bancile care ofera credite ipotecare, iar incheierea unei astfel de polite poate scadea si costurile creditelor de nevoi personale. Debitorii aflati in aceste situatii ar putea aprecia returnarea unei parti din primele platite, daca ar avea acces la un astfel de produs.

05 Dec 2023 | Asigurari
Asigurarile PAD se scumpesc, iar ocolirea lor va fi mai dificila

Asigurarile PAD se scumpesc, iar ocolirea lor va fi mai dificila

Modificarile aduse legii privind asigurarea obligatorie a locuintei vin cu cresteri de costuri, in special in zona urbana si pun piedici suplimentare celor care vor sa evite incheierea politelor PAD.

15 Noi 2023 | Asigurari
Cum se obtine restituirea diferentelor de prima la RCA-urile Euroins

Cum se obtine restituirea diferentelor de prima la RCA-urile Euroins

Potrivit unei ordonante de urgenta emise de Guvern in 1 septembrie, valabilitatea politelor Euroins este prelungita cu 90 de zile, interval care poate fi folosit de posesorii de polite pentru a solicita restituirea diferentelor de prima.

07 Sep 2023 | Asigurari

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul