Generali permite notificarea online a daunelor auto

 Generali Asigurari a introdus un formular pe propriul website, prin care asiguratii sau persoanele pagubite pot notifica producerea unei daune.

Aceasta noua functionalitate este destinata posesorilor de polite auto (Casco si RCA) si de locuinte. In baza informatiilor completate in formular, Generali deschide un dosar de dauna, incarcand pozele aferente.

Atentie, daca datele sunt incorecte sau incomplete, solicitarea va fi inchisa si nu-si va produce efectele, astfel ca asiguratul trebuie sa efectueze o alta notificare. 

Dupa notificare, asiguratorul va contacta persoana pagubita in vederea stabilirii de comun acord, a zilei in care se va efectua constatarea daunelor.
#banner_x1#

In cazul asigurarii de locuinta, este disponibila si facilitatea de autoconstatare pentru daune mai mici de 1.500 lei, cu ajutorul careia asiguratii pot primi despagubirea direct in cont, fara a se mai deplasa la centrele de daune Generali.

O alta noutate introdusa de Generali este posibilitatea de a achizitiona online o polita RCA, atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice, pentru autoturisme inmatriculate sau nou achizitionate. Nu pot fi cumparate online polite RCA pentru autoturismele cumparate in leasing sau pentru autoturisme utilizate in alt scop decat cel personal.

Clientii pot atasa politei RCA si clauza de decontare directa, cu ajutorul careia sa poata primi despagubiri de la Generali, in cazul in care vehiculul a fost avariat intr-un accident rutier, conform conditiilor legale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Asigurari


Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA
Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA

In primele 9 luni ale anului, piata RCA a fost caracterizata de o crestere cu 4% a valorii primelor brute subscrise, in vreme ce prima medie anualizata a scazut cu aproximativ 1% fata de trimestrul al treilea din 2019.

23 Decembrie 2020 | Asigurari

SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA
SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA

Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin), organism creat în interiorul ASF, poate aduce pe aceeasi lungime de unda pretentiile pagubitiilor RCA cu oferta asiguratorilor.

17 Decembrie 2020 | Asigurari

Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini
Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini

Companiile de asigurari ofera asigurari de raspundere civila pentru persoane fizice in cazul unor daune produse tertilor, fie ca acestia sunt chiriasi, proprietari, pietoni loviti de biciclisti etc, in ideea ca un simplu “pardon, scuzati” poate fi de multe ori insuficient.

7 Decembrie 2020 | Asigurari

Uniqa Asigurari: Informatii cheie despre asigurarea RCA
Uniqa Asigurari: Informatii cheie despre asigurarea RCA

Uniqa este una dintre societatile autorizate sa vanda asigurari RCA. Conso iti prezinta cele mai importante aspecte pe care sa le ai in vedere la cumpararea unei polite.

29 Noiembrie 2020 | Asigurari

Mai multe articole

GHIDURI


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Inapoi sus