Generali permite notificarea online a daunelor auto

 Generali Asigurari a introdus un formular pe propriul website, prin care asiguratii sau persoanele pagubite pot notifica producerea unei daune.

Aceasta noua functionalitate este destinata posesorilor de polite auto (Casco si RCA) si de locuinte. In baza informatiilor completate in formular, Generali deschide un dosar de dauna, incarcand pozele aferente.

Atentie, daca datele sunt incorecte sau incomplete, solicitarea va fi inchisa si nu-si va produce efectele, astfel ca asiguratul trebuie sa efectueze o alta notificare. 

Dupa notificare, asiguratorul va contacta persoana pagubita in vederea stabilirii de comun acord, a zilei in care se va efectua constatarea daunelor.
#banner_x1#

In cazul asigurarii de locuinta, este disponibila si facilitatea de autoconstatare pentru daune mai mici de 1.500 lei, cu ajutorul careia asiguratii pot primi despagubirea direct in cont, fara a se mai deplasa la centrele de daune Generali.

O alta noutate introdusa de Generali este posibilitatea de a achizitiona online o polita RCA, atat de catre persoane fizice, cat si de catre persoane juridice, pentru autoturisme inmatriculate sau nou achizitionate. Nu pot fi cumparate online polite RCA pentru autoturismele cumparate in leasing sau pentru autoturisme utilizate in alt scop decat cel personal.

Clientii pot atasa politei RCA si clauza de decontare directa, cu ajutorul careia sa poata primi despagubiri de la Generali, in cazul in care vehiculul a fost avariat intr-un accident rutier, conform conditiilor legale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Asigurari


Pretul politelor RCA se poate ajusta in perioada urmatoare
Pretul politelor RCA se poate ajusta in perioada urmatoare

Problemele cu care se confrunta liderul pietei asigurarilor RCA, City Insurance, companie care si-a crescut agresiv cota de piata in principal pe baza unor preturi mici ale politei de asigurare, vor putea conduce la repozitionari din partea principalilor jucatori.

12 August 2021 | Asigurari

Cu asigurarea storno recuperezi banii dintr-un sejur neefectuat
Cu asigurarea storno recuperezi banii dintr-un sejur neefectuat

Daca asigurarile de calatorie acopera riscurile pe care le poti intampina la destinatie, o asigurare storno te protejeaza in cazul in care, dintr-un motiv sau altul, nu mai poti pleca de acasa.

29 Iulie 2021 | Asigurari

Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet
Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet

Companiile de asigurari au inteles ca in aceasta perioada gasirea unui profesionist pentru lucrari urgente in locuinta nu e tocmai usoara si asigura asistenta tehnica la domiciliu, in limitele unei anumite sume, in cazul producerii evenimentelor asigurate.

19 Mai 2021 | Asigurari

Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA
Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA

In primele 9 luni ale anului, piata RCA a fost caracterizata de o crestere cu 4% a valorii primelor brute subscrise, in vreme ce prima medie anualizata a scazut cu aproximativ 1% fata de trimestrul al treilea din 2019.

23 Decembrie 2020 | Asigurari

Mai multe articole

GHIDURI


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Asigurari de viata

O asigurare de viata este o modalitate de a ne proteja financiar, pe noi sau familia noastra, in cazul producerii unor riscuri specifice, in schimbul platii unei prime de asigurare. Care sunt riscurile acoperite, cine are nevoie de o asigurare de viata, avantaje si exceptii in Ghidul complet Asigurari de viata.

Inapoi sus