Conso te ajuta sa cumperi online cel mai bun RCA

Conso a introdus un nou serviciu, prin care ajuta consumatorii sa cumpere online cea mai buna asigurare RCA. Noua platforma compara ofertele in timp real si asista utilizatorii in procesul de luare a deciziei.
Incepand din luna iunie, Conso si-a extins activitatea pe piata asigurarilor, oferind consumatorilor posibilitatea de a cumpara online polita RCA. Acestia obtin in timp real oferte de la toti asiguratorii RCA, astfel ca pot compara usor primele de asigurare si acoperirea teritoriala.

De asemenea, comparatorul Conso pentru RCA asista consumatorii in procesul de alegere a politei, explicand avantajele optiunilor disponibile, cum ar fi:
- serviciul de decontare directa genereaza costuri suplimentare insa aduce si beneficii deoarece permite asiguratilor sa se adreseze propriului asigurator RCA in calitate de pagubiti, in cazul in care suporta daune produse de un alt asigurat.  Pentru consumatorii care doresc aceasta facilitate, ofertele sunt ordonate implicit dupa tariful cu decontare directa;

- asigurarea Carte Verde poate fi extinsa si in afara Spatiului Economic European. Conso permite utilizatorilor sa selecteze tarile unde doresc acoperire si ii atentioneaza daca oferta nu corespunde criteriilor alese.

Noul serviciu beneficiaza de experienta Conso de aproape 15 ani acumulata pe segmentul comparatiilor de produse financiare, perioada in care am ajutat consumatorii sa identifice cele mai atractive oferte de pe piata si sa ia decizii financiare intr-o maniera informata. De aceasta data, facem inca un pas alaturi de consumatori si ii ajutam sa cumpere direct prin Conso, produsul de asigurare dorit.

Cum cumperi RCA pe Conso?

Pentru a cumpara asigurarea RCA prin Conso, utilizatorul are de parcurs cativa pasi simpli, intreg procesul fiind finalizat in cateva minute, folosind telefonul, calculatorul sau tableta:

  • 1 Completeaza formularul cu informatiile necesare pentru obtinerea ofertelor RCA de la asiguratori (informatii despre autoturism, proprietar, durata politei)
  • 2 Compara ofertele asiguratorilor si alege varianta optima
  • 3 Adauga adresa de livrare si efectueaza plata cu cardul

Dupa confirmarea platii, utilizatorul primeste pe email polita RCA in format electronic, urmand ca polita in format fizic sa fie livrata la domiciliu, impreuna cu celelalte documente informative, impuse de normele ASF.

Conso activeaza pe piata asigurarilor in calitate de asistent in brokeraj, in colaborare cu Campion Broker, societate autorizata de ASF ca broker de asigurare.

In prezent, Conso compara ofertele RCA pentru toate societatile de asigurare de pe piata care ofera acest produs: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig, Uniqa si Watford.

Cumpara RCA


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Asigurari


Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA
Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA

In primele 9 luni ale anului, piata RCA a fost caracterizata de o crestere cu 4% a valorii primelor brute subscrise, in vreme ce prima medie anualizata a scazut cu aproximativ 1% fata de trimestrul al treilea din 2019.

23 Decembrie 2020 | Asigurari

SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA
SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA

Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin), organism creat în interiorul ASF, poate aduce pe aceeasi lungime de unda pretentiile pagubitiilor RCA cu oferta asiguratorilor.

17 Decembrie 2020 | Asigurari

Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini
Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini

Companiile de asigurari ofera asigurari de raspundere civila pentru persoane fizice in cazul unor daune produse tertilor, fie ca acestia sunt chiriasi, proprietari, pietoni loviti de biciclisti etc, in ideea ca un simplu “pardon, scuzati” poate fi de multe ori insuficient.

7 Decembrie 2020 | Asigurari

Uniqa Asigurari: Informatii cheie despre asigurarea RCA
Uniqa Asigurari: Informatii cheie despre asigurarea RCA

Uniqa este una dintre societatile autorizate sa vanda asigurari RCA. Conso iti prezinta cele mai importante aspecte pe care sa le ai in vedere la cumpararea unei polite.

29 Noiembrie 2020 | Asigurari

Mai multe articole

GHIDURI


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Inapoi sus