top banner

Conso te ajuta sa cumperi online cel mai bun RCA

24 Iunie 2020 | Autor: Marius Serban

Conso te ajuta sa cumperi online cel mai bun RCA

Conso a introdus un nou serviciu, prin care ajuta consumatorii sa cumpere online cea mai buna asigurare RCA. Noua platforma compara ofertele in timp real si asista utilizatorii in procesul de luare a deciziei. Incepand din luna iunie, Conso si-a extins activitatea pe piata asigurarilor, oferind consumatorilor posibilitatea de a cumpara online polita RCA. Acestia obtin in timp real oferte de la toti asiguratorii RCA, astfel ca pot compara usor primele de asigurare si acoperirea teritoriala.

De asemenea, comparatorul Conso pentru RCA asista consumatorii in procesul de alegere a politei, explicand avantajele optiunilor disponibile, cum ar fi:
- serviciul de decontare directa genereaza costuri suplimentare insa aduce si beneficii deoarece permite asiguratilor sa se adreseze propriului asigurator RCA in calitate de pagubiti, in cazul in care suporta daune produse de un alt asigurat.  Pentru consumatorii care doresc aceasta facilitate, ofertele sunt ordonate implicit dupa tariful cu decontare directa;

- asigurarea Carte Verde poate fi extinsa si in afara Spatiului Economic European. Conso permite utilizatorilor sa selecteze tarile unde doresc acoperire si ii atentioneaza daca oferta nu corespunde criteriilor alese.

Noul serviciu beneficiaza de experienta Conso de aproape 15 ani acumulata pe segmentul comparatiilor de produse financiare, perioada in care am ajutat consumatorii sa identifice cele mai atractive oferte de pe piata si sa ia decizii financiare intr-o maniera informata. De aceasta data, facem inca un pas alaturi de consumatori si ii ajutam sa cumpere direct prin Conso, produsul de asigurare dorit.

Cum cumperi RCA pe Conso?

Pentru a cumpara asigurarea RCA prin Conso, utilizatorul are de parcurs cativa pasi simpli, intreg procesul fiind finalizat in cateva minute, folosind telefonul, calculatorul sau tableta:

  • 1 Completeaza formularul cu informatiile necesare pentru obtinerea ofertelor RCA de la asiguratori (informatii despre autoturism, proprietar, durata politei)
  • 2 Compara ofertele asiguratorilor si alege varianta optima
  • 3 Adauga adresa de livrare si efectueaza plata cu cardul

Dupa confirmarea platii, utilizatorul primeste pe email polita RCA in format electronic, urmand ca polita in format fizic sa fie livrata la domiciliu, impreuna cu celelalte documente informative, impuse de normele ASF.

Conso activeaza pe piata asigurarilor in calitate de asistent in brokeraj, in colaborare cu Campion Broker, societate autorizata de ASF ca broker de asigurare.

In prezent, Conso compara ofertele RCA pentru toate societatile de asigurare de pe piata care ofera acest produs: Allianz-Tiriac Asigurari, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig, Uniqa si Watford.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Asigurari

Alte Articole

Pana in aprilie, tarifele RCA pot fi ajustate doar cu rata inflatiei

Pana in aprilie, tarifele RCA pot fi ajustate doar cu rata inflatiei

Printr-o Hotarare de Guvern emisa la finalul anului trecut, autoritatile au stabilit inghetarea tarifelor RCA pentru inca 3 luni, acestea putand majorate cel mult 6,8% cat este stimata rata inflatiei la finalul trimestrului doi din 2024.

03 Ian 2024 | Asigurari
Asigurarile cu retur de prima, o tentatie pentru debitori

Asigurarile cu retur de prima, o tentatie pentru debitori

Asigurarea de viata este ceruta imperativ de o parte dintre bancile care ofera credite ipotecare, iar incheierea unei astfel de polite poate scadea si costurile creditelor de nevoi personale. Debitorii aflati in aceste situatii ar putea aprecia returnarea unei parti din primele platite, daca ar avea acces la un astfel de produs.

05 Dec 2023 | Asigurari
Asigurarile PAD se scumpesc, iar ocolirea lor va fi mai dificila

Asigurarile PAD se scumpesc, iar ocolirea lor va fi mai dificila

Modificarile aduse legii privind asigurarea obligatorie a locuintei vin cu cresteri de costuri, in special in zona urbana si pun piedici suplimentare celor care vor sa evite incheierea politelor PAD.

15 Noi 2023 | Asigurari
Cum se obtine restituirea diferentelor de prima la RCA-urile Euroins

Cum se obtine restituirea diferentelor de prima la RCA-urile Euroins

Potrivit unei ordonante de urgenta emise de Guvern in 1 septembrie, valabilitatea politelor Euroins este prelungita cu 90 de zile, interval care poate fi folosit de posesorii de polite pentru a solicita restituirea diferentelor de prima.

07 Sep 2023 | Asigurari

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul