top banner

Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet

19 Mai 2021 | Autor: Cristian Dogaru

Asigurarile facultative de locuinta vin cu “meserias” la pachet

Companiile de asigurari au inteles ca in aceasta perioada gasirea unui profesionist pentru lucrari urgente in locuinta nu e tocmai usoara si asigura asistenta tehnica la domiciliu, in limitele unei anumite sume, in cazul producerii evenimentelor asigurate.
De cate ori nu ati incercat sa gasiti un mic “meserias” urgent si toate contactele furnizate de cunostinte fie nu se puteau deplasa din cauza suprasolicitarii, fie refuzau politicos pentru ca lucrarea nu era suficient de laborioasa? 

Companiile care vand polite de asigurare facultativa a locuintei s-au gandit la acest aspect si au aparut astfel clauze care permit “livrarea” unui specialist in cazuri de urgenta. 

Gothaer vine cu GoASIST

Asigurarile facultative a locuintei Casa Mea si Casa Mea Premium vandute de Gothaer includ din aceasta luna clauza GoASIST-Asistenta tehnica de urgenta la domiciliu. 

Practic, e vorba de asigurarea unor instalatori, electricieni, geamgii sau lacatusi specializati pentru lucrarile de urgenta la instalatiile sanitare, electrice, repararea geamurilor si tamplariei exterioare, deblocarea usilor de acces, etc. 

GoASIST este o acoperire suplimentara oferita gratuit  tuturor celor care achizitioneaza de la Gothaer politele enumerate mai sus, nu exista fransiza pentru aceasta acoperire, iar limita maxima de despagubire poate ajunge la 120 euro/eveniment, pentru maxim 3 evenimente care pot fi despagubite pe an. 

Aceast? limita acopera transportul micului meserias la locul unde s-a produs incidentul, manopera si piesele necesare pentru reparatia de urgenta.

Omniasig iti aduce in 3 ore un “meserias”

Omniasig ofera in cadrul politelor de asigurare facultativa a locuintei serviciul de Asistenta Tehnica la Domiciliu, care presupune reparatii de urgenta la domiciul asiguratului. 

Asistenta oferita se face prin personal specializat care va sosi, conform Omniasig, in maximum 3 ore de la efectuarea solicitarii pentru Bucuresti si in maximum 5 ore pentru alte localitati din tara. 

Se acopera urmatoarele tipuri de incidente: avarii la instalatiile de apa si canalizare (spargerea conductelor de apa, infundarea conductelor de apa), avarii la instalatia electrica / pene de curent, avarii la instalatia de gaze, avarii la instalatia de incalzire (centrala termica, calorifere, conducte), avarierea acoperisului locuintei din cauza furtunilor sau caderii crengilor, copacilor, grindinii, ploii toren?iale, avarierea usilor exterioare (inclusiv blocarea) si a geamurilor/ferestrelor exterioare, deteriorarea, furtul, pierderea sau uitarea cheilor de acces in interiorul locuintei.

In cazul daunelor mici, in valoare de maxim 2.000 lei, provocate de apa de conducta sau produse in baza raspunderii civile fata de terti, plata despagubirilor se face in maxim 3 zile de la data avizarii daunei.

My Home cu asistenta la domiciliu prin Allianz-Tiriac

Toate cele trei pachete de asigurare facultativa a locuintei My Home (Confort, Extra, Max) beneficiaza de servicul de asistenta la domiciliu.  
Prin intermediul Centrului de Asistenta, compania angajeaza prestatori de servicii si va trimite specialistul potrivit pentru efectuarea reparatiilor de urgenta (instalator, geamgiu, dulgher, tinichigiu, electrician, lacatus sau tamplar).  

Allianz-Tiriac suporta costul serviciilor de asistenta in limita sumei asigurate pentru un eveniment, iar asiguratul va plati diferenta aferenta pieselor de schimb si a lucrarilor/reparatiilor suplimentare, daca este cazul. 
 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Asigurari

Alte Articole

Pana in aprilie, tarifele RCA pot fi ajustate doar cu rata inflatiei

Pana in aprilie, tarifele RCA pot fi ajustate doar cu rata inflatiei

Printr-o Hotarare de Guvern emisa la finalul anului trecut, autoritatile au stabilit inghetarea tarifelor RCA pentru inca 3 luni, acestea putand majorate cel mult 6,8% cat este stimata rata inflatiei la finalul trimestrului doi din 2024.

03 Ian 2024 | Asigurari
Asigurarile cu retur de prima, o tentatie pentru debitori

Asigurarile cu retur de prima, o tentatie pentru debitori

Asigurarea de viata este ceruta imperativ de o parte dintre bancile care ofera credite ipotecare, iar incheierea unei astfel de polite poate scadea si costurile creditelor de nevoi personale. Debitorii aflati in aceste situatii ar putea aprecia returnarea unei parti din primele platite, daca ar avea acces la un astfel de produs.

05 Dec 2023 | Asigurari
Asigurarile PAD se scumpesc, iar ocolirea lor va fi mai dificila

Asigurarile PAD se scumpesc, iar ocolirea lor va fi mai dificila

Modificarile aduse legii privind asigurarea obligatorie a locuintei vin cu cresteri de costuri, in special in zona urbana si pun piedici suplimentare celor care vor sa evite incheierea politelor PAD.

15 Noi 2023 | Asigurari
Cum se obtine restituirea diferentelor de prima la RCA-urile Euroins

Cum se obtine restituirea diferentelor de prima la RCA-urile Euroins

Potrivit unei ordonante de urgenta emise de Guvern in 1 septembrie, valabilitatea politelor Euroins este prelungita cu 90 de zile, interval care poate fi folosit de posesorii de polite pentru a solicita restituirea diferentelor de prima.

07 Sep 2023 | Asigurari

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul