Asigurare Casco cu fransiza garantata de prieteni

Un nou tip de asigurare Casco este disponibil pentru consumatori, prin care costul cu fransiza poate fi impartit cu prietenii. In acest fel, prima de asigurare scade.

Euroins a introdus un nou tip de asigurare Casco, care incurajeaza consumatorii sa accepte fransize mai mari, cu scopul de a beneficia de prime mai mici.

In cazul unei daune, asiguratorul achita valoarea despagubirii, din care se scade valoarea fransizei. Prin urmare, asiguratul isi asuma riscuri mai mari (trebuie sa suporte din fonduri proprii o parte mai mare din dauna), dar economiseste bani cu asigurarea.

Daca nu se simte confortabil cu un nivel inalt al fransizei, asiguratul poate invita prietenii si familia sa garanteze pentru el. Acest lucru este posibil prin intermediul aplicatiei VouchForMe (VFM), cu care Euroins a incheiat un contract.

In cazul unei daune, fransiza este impartita proportional intre garanti. Ei isi exprima increderea in abilitatile si comportamentul conducatorului auto sub forma unui angajament financiar.
#banner_x1#

“Prin garantarea faptului ca sunt soferi buni, familia si prietenii ii pot ajuta sa obtina reduceri mari”, se arata in comunicatul Euroins.

Sistemul functioneaza in ambele sensuri, astfel incat intr-un grup de prieteni, acestia pot garanta unul pentru celalalt, ajutandu-se reciproc sa beneficieze de prime de asigurare mai mici.

“Credem ca modelul VFM poate aduce economii semnificative consumatorului final, poate ajuta compania de asigurari sa reduca riscul si, in acelasi timp, sa influenteze viitorul comportament in timpul conducerii”, afirma co-fondatorul VouchForMe, Matt Peterman.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Asigurari


Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA
Pandemia n-a pus bete in roate vanzarii de polite RCA

In primele 9 luni ale anului, piata RCA a fost caracterizata de o crestere cu 4% a valorii primelor brute subscrise, in vreme ce prima medie anualizata a scazut cu aproximativ 1% fata de trimestrul al treilea din 2019.

23 Decembrie 2020 | Asigurari

SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA
SAL-Fin, o alternativa reala pentru soferii nemultumiti de despagubirile RCA

Entitatea de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Financiar Non-bancar (SAL-Fin), organism creat în interiorul ASF, poate aduce pe aceeasi lungime de unda pretentiile pagubitiilor RCA cu oferta asiguratorilor.

17 Decembrie 2020 | Asigurari

Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini
Asigurarea de raspundere civila nu e doar pentru masini

Companiile de asigurari ofera asigurari de raspundere civila pentru persoane fizice in cazul unor daune produse tertilor, fie ca acestia sunt chiriasi, proprietari, pietoni loviti de biciclisti etc, in ideea ca un simplu “pardon, scuzati” poate fi de multe ori insuficient.

7 Decembrie 2020 | Asigurari

Uniqa Asigurari: Informatii cheie despre asigurarea RCA
Uniqa Asigurari: Informatii cheie despre asigurarea RCA

Uniqa este una dintre societatile autorizate sa vanda asigurari RCA. Conso iti prezinta cele mai importante aspecte pe care sa le ai in vedere la cumpararea unei polite.

29 Noiembrie 2020 | Asigurari

Mai multe articole

GHIDURI


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Inapoi sus