top banner

Pagina 43 - Plati: Articole, știri și sfaturi financiare

Romanii din Italia pot trimite bani prin Posta Romana

Romanii din Italia pot sa trimita bani in tara prin noul serviciu al Postei Romane, Valutrans. Suma maxima a unui transfer este de aproape 4.000 euro.

12 Mai 2009 | Plati

Transferurile interbancare refuza sa se ieftineasca

Nu toate bancile au ieftinit platile interbancare, desi costurile suportate au scazut semnificativ in ultimii ani. In plus, bancile taxeaza mai aspru clientii atunci cand efectueaza viramente de valori mai mari, cu toate ca efectuarea tranzactiei nu genereaza cheltuieli suplimentare.

11 Mai 2009 | Plati

Banca Romaneasca permite clientilor sa faca schimburi valutare online

Banca Romaneasca si-a imbunatatit serviciul de internet banking, e-bancamea, prin adaugarea de noi optiuni, printre care schimbul valutar si ordinele de plata programate.

08 Mai 2009 | Plati

Banca Italo Romena taxeaza lunar conturile curente

Banca Italo Romena a introdus, din luna mai, comisioane lunare de administrare la contului curent, atat pentru populatie cat si pentru companii. Persoanele fizice vor plati 2 lei pe luna.

05 Mai 2009 | Plati

Libra Bank scade dobanda la contul curent in dolari la 0,1%

Libra Bank a decis reducerea dobanzii la contul curent in dolari la numai 0,1%. Vechiul nivel era de 0,5%. Modificarea intra in vigoare incepand din 28 aprilie 2009.

28 Apr 2009 | Plati

Platile interbancare, infrastructura de intercity si viteza de personal

Cei care doresc sa faca un transfer intre doua conturi deschise la banci diferite au la dispozitie inca din 2005 un sistem electronic de plati complet automatizat. Cu toate acestea, finalizarea transferului dureaza uneori pana la 3 zile, in spatele procedurilor greoaie ascunzandu-se dorinta bancilor de a se folosi cat mai mult de banii clientilor.

23 Apr 2009 | Plati

BCR vrea sa dubleze numarul clientilor utilizatori de internet banking

Pentru 2009, BCR isi propune sa dubleze numarul utilizatorilor de servicii bancare pe internet si telefon, oferite prin pachetul Click 24 Banking, tintind astfel un total de 900.000 de clienti.

23 Apr 2009 | Plati

Posesorii de carduri de credit RBS pot plati facturile telefonic

RBS a extins serviciul de plata a facturilor prin telefon si pentru posesorii de carduri de credit standard. La inceputul lui 2009, facilitatea era disponibila doar pentru cele premium.

15 Apr 2009 | Plati

Operatiunile bancare au cele mai mari comisioane in Europa de Est

Tarile europene care nu au adoptat euro inregistreaza cele mai mari comisioane bancare din lume. Aici, un client plateste cu 50% mai mult decat un german sau un francez pentru utilizarea serviciilor bancare uzuale. In plus, daca la nivel global se inregistreaza o tendinta de scadere, in Europa de Est, nivelul comisioanelor a crescut.

08 Apr 2009 | Plati

BNR ieftineste tarifele percepute pentru platile de mare valoare

Banca Nationala a redus cu 5% nivelul comisioanelor percepute bancilor pentru decontarea platilor de mare valoare sau urgente prin sistemul ReGIS.

01 Apr 2009 | Plati
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară