top banner

Carduri premium

Ce includ serviciile de asistenta medicala?

Cuprins
  Cardurile premium ofera o serie de servicii de asistenta medicala, in functie de optiunile selectate de emitent. De exemplu, in caz de urgenta, serviciul de asistenta poate indruma clientul spre cea mai apropiata unitate medicala in vederea programarii unei consultatii medicale si stabilirii unui diagnostic.  
  In cazul internarii intr-un spital ca urmare a unei imbolnaviri sau a unei vatamari corporale aparute pe parcursul calatoriei in strainatate, serviciul de asistenta poate plati contravaloarea cheltuielilor medicale, dar nu mai mult decat suma asigurata prevazuta in polita de spitalizare.  
  Un alt serviciu disponibil este repatrierea medicala. Daca echipa medicala recomanda internarea, cardul va acoperi transportul la cel mai apropiat spital si daca este nevoie din punct de vedere medical, transferul la un alt spital sau la o clinica medicala din tara de rezidenta. Daca echipa medicala recomanda prezenta unei persoane ca insotitor, cardurile premium pot acoperi costurile biletului de intoarcere si de cazare ale acesteia. 
  Daca detinatorul cardului care a trebuit sa fie spitalizat calatorea impreuna cu copiii, acestia vor fi repatriati pe cheltuiala societatii de asistenta, daca biletul initial nu era platit dus-intors. De asemenea, serviciile incluse pe card pot acoperi furnizarea de medicamente esentiale care nu se gasesc pe plan local. 
  Pentru a beneficia de aceste servicii, este obligatoriu ca biletele de calatorie sa fie achitate cu cardul.

  Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

  Comparații

  Carduri de credit

  Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
  Compară

  TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

  Calculatoare

  Rambursare card de credit

  Calculează suma lunară pe care trebuie să o rambursezi și care este costul dacă platești doar suma minimă

  Comparații

  Carduri de credit

  Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

  Compară

  Info Financiar