Sistemul informatic al Bancii Romanesti va suferi opriri temporare intre 26 si 29 noiembrie

Banca Romaneasca va recurge la opriri temporare ale sistemului de carduri si ale retelei de ATM-uri si POS-uri ca urmare a lucrarilor de implementare a unei noi aplicatii informatice.


In conformitate cu strategia sa in domeniul IT pentru anii 2010-2011, Banca Romaneasca este in proces de implementare a unui nou sistem informatic, incepand cu 29 noiembrie 2010.

Ca urmare a lucrarilor, in perioada 26-29 noiembrie, vor avea loc intreruperi temporare pe diferite segmente, astfel:

•    cardurile de debit si credit vor fi indisponibile incepand de vineri - 26.11.2010, ora 18:00 pana luni - 29.11.2010, ora 7:00
•    reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va functiona incepand de vineri-26.11.2010, ora 18:00 si pana luni - 29.11.2010, ora 7:00.
•    nu vor putea fi efectuate tranzactii prin intermediul serviciului de internet banking in perioada 27.11.2010, ora 13:00- 29.11.2010, ora 7:00.

 “Introducerea noii aplicatii este rezultatul unui proces complex de imbunatatire a infrastructurii IT cu scopul de oferi clientilor servicii de calitate. Noua solutie IT ofera o interfata flexibila si parametrizabila, dar si o sincronizare in timp real a operatiunilor derulate”, au precizat reprezentantii Bancii Romanesti.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Carduri


Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului
Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului

Tentativele de inselare a celor care posteaza anunturi pe platformele de vanzare-cumparare prolifereaza, in ciuda introducerii recente a elementelor suplimentare de siguranta la trazactiile online.

17 Iunie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit
Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit

Altex si Flanco in parteneriat cu finantatorul Oney Bank ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse in 3 sau 4 rate daca dispun de un card de debit Visa sau Mastercard, la costuri mult mai mici decat in cazul achizitiei cu un card de credit.

7 Ianuarie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda
Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda

Transfond ofera posibilitatea initierii de plati intre doua conturi deschise la banci diferite utilizand doar numarul de telefon mobil al beneficiarului platii, fara sa fie nevoie si de codul IBAN al acestuia.

29 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul
Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul

Exista mai multe oferte de reduceri pentru posesorii de carduri de debit, care nici nu implica costuri asociate, precum emiterea cardului si administrarea contului curent.

22 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Mai multe articole

Inapoi sus