Piraeus ofera reduceri de cost la pachetul de cont curent pentru studenti

Piraeus Bank a pus la punct un pachet de servicii atasate contului curent, destinat studentilor. Banca ofera costuri reduse si beneficii suplimentare fata de oferta standard pentru populatie.


Studentii care aleg sa isi deschida un cont curent la Piraeus Bank beneficiaza de zero comision de administrare lunara si isi pot deschide un card de debit pentru care nu platesc comision de retragere numerar de la ATM-urile bancii si nici comision de gestiune.

De asemenea, serviciul de online banking nu implica costuri lunare sau anuale iar studentii nu trebuie sa depuna garantie pentru dispozitivul token primit.

In cazul in care doresc sa economiseasca, studentii au posibilitatea de a primi dobanzi cu 0,25 puncte procentuale peste nivelul standard practicat de banca la depozite iar pentru detinerile din contul de economii studentii sunt remunerati cu o dobanda de 6,75%, indiferent de suma depusa.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Carduri


Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului
Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului

Tentativele de inselare a celor care posteaza anunturi pe platformele de vanzare-cumparare prolifereaza, in ciuda introducerii recente a elementelor suplimentare de siguranta la trazactiile online.

17 Iunie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit
Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit

Altex si Flanco in parteneriat cu finantatorul Oney Bank ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse in 3 sau 4 rate daca dispun de un card de debit Visa sau Mastercard, la costuri mult mai mici decat in cazul achizitiei cu un card de credit.

7 Ianuarie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda
Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda

Transfond ofera posibilitatea initierii de plati intre doua conturi deschise la banci diferite utilizand doar numarul de telefon mobil al beneficiarului platii, fara sa fie nevoie si de codul IBAN al acestuia.

29 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul
Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul

Exista mai multe oferte de reduceri pentru posesorii de carduri de debit, care nici nu implica costuri asociate, precum emiterea cardului si administrarea contului curent.

22 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Mai multe articole

Inapoi sus