CEC a devenit a patra banca dupa numarul de bancomate

Dupa 6 ani de activitate pe piata cardurilor, CEC Bank a ajuns pe locul 4 in clasamentul bancilor dupa numarul de bancomate. Reteaua sa cuprinde acum 1.000 de ATM-uri.


“Operarea unei retele vaste de ATM-uri constituie o conditie necesara in sustinerea activitatii de carduri a CEC Bank. In prezent, banca se situeaza pe locul sase la nivel national din punct de vedere al numarului de carduri aflate in posesia clientelei”, afirma presedintele bancii, Radu Gratian Ghetea.

La sfarsitul lui 2009, CEC a demarat si activitatea de accepare carduri la comercianti, ajungand sa instaleze peste 2.000 de echipamente la punctele de vanzare.

Intreaga infrastructura de carduri a CEC este certificata pentru procesarea tranzactiilor efectuate prin intermediul cardurilor cu cip.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Carduri


Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit
Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit

Altex si Flanco in parteneriat cu finantatorul Oney Bank ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse in 3 sau 4 rate daca dispun de un card de debit Visa sau Mastercard, la costuri mult mai mici decat in cazul achizitiei cu un card de credit.

7 Ianuarie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda
Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda

Transfond ofera posibilitatea initierii de plati intre doua conturi deschise la banci diferite utilizand doar numarul de telefon mobil al beneficiarului platii, fara sa fie nevoie si de codul IBAN al acestuia.

29 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul
Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul

Exista mai multe oferte de reduceri pentru posesorii de carduri de debit, care nici nu implica costuri asociate, precum emiterea cardului si administrarea contului curent.

22 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Retrageri din ATM fara card. Cum functioneaza?
Retrageri din ATM fara card. Cum functioneaza?

Dupa ce ne-au propus sa ocolim cardul platind la POS-uri direct cu telefonul, bancile merg mai departe incercand sa elimine cardul si la retragerea de numerar de la ATM.

28 August 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Mai multe articole

Inapoi sus