top banner

Cashback contracronometru la plata obligatiilor fiscale

29 Martie 2023 | Autor: Cristian Dogaru

Cashback contracronometru la plata obligatiilor fiscale

Foto Unsplash.com

Mastercard ofera detinatorilor de carduri care isi platesc obligatiile fiscale prin ghiseul.ro pana la finalul acestei luni rambursarea a 10% din valoarea platilor. Din pacate, cei care au apucat deja sa isi plateasca datoriile fata de stat vor ramane cu impresia ca nu e bine sa te grabesti.
Pentru prima data in Romania, Mastercard lanseaza o campanie de cashback pentru cei care, in 2023, isi platesc taxele si impozitele cu un card de debit sau credit Mastercard. 
In perioada 24 - 31 martie, posesorii de card Mastercard, care aleg sa faca aceste plati pe platforma si in aplicatia mobila Ghiseul.ro sau pe alte platforme online puse la dispozitie de administratiile locale, beneficiaza de cashback in valoare de 10%-pana la 50 lei per cashback si pana la 600 lei per card. 
Totodata, acestia intra automat si in tragerea la sorti pentru unul din cele 10 premii, in valoare de 5.000 lei, si marele premiu, in valoare de 50.000 lei, oferite in cadrul campaniei „Griji in minus, sanse in plus”, desfasurata de Mastercard in perioada 1 februarie - 31 martie.
Campania Mastercard se suprapune astfel peste cea a autoritatilor care vor sa stimuleze plata mai rapida a impozitelor locale oferind un bonus de 10% din valoarea platilor pana la finalul primului trimestru (31 martie).
Cu deosebirea esentiala ca bonusul oferit de stat este valabil intre 1 ianuarie si 31 martie iar cashback-ul oferit de Mastercard doar in intervalul 24-31 martie. 
Cei care au apucat sa isi achite impozitele pe proprietate (in special batranii se grabesc sa scape de datorii in luna ianuarie) se pot simti frustrati nemaiavand acces la promotia Mastercard care are o perioada foarte scurta de derulare, de numai o saptamana. 
Iar morala pe care o pot desprinde de aici este ca nu e bine sa te grabesti foarte tare sa-ti achiti datoriile, o filosofie care nu e tocmai pe placul Ministerului de Finante.
Se pot face plati multiple
Regulamentul campaniei limiteaza bonusul la 50 lei per cashback dar urca limita la 600 lei per card Mastercard utilizat astfel incat rezulta ca se pot face mai multe plati catre ghiseul.ro
Fie ne achitam toate datoriile la Fisc si includem plata impozitelor pentru toate proprietatile detinute, fie invitam si alte rude/amici sa utilizeze un singur card pentru a cumula mai multe plati pana la limita de 600 lei/card. 
Ghiseul.ro are si aplicatie mobila
De la 1 ianuarie pana la data de 21 martie, au fost inregistrate 1.528.765 de tranzactii prin platforma si aplicatia Ghiseul.ro, in timp ce aplicatia Ghiseul.ro a ajuns la peste 160.000 de descarcari (106.000 pe Android si 58.000 pe IOS). 
Lansata in 2011, Ghiseul.ro este platforma oficiala de plati online a statului roman. Platforma este administrata de Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR), in parteneriat cu Asociatia de Plati Electronice din Romania (APERO).
Exista insa si Primarii care au dezvoltat propriile aplicatii pentru achitarea mai rapida a impozitelor locale, de pilda primaria Sectorului 4 din Bucuresti are propria sa versiune de aplicatie pentru achitarea obligatiilor fiscale dar si pentru diverse solicitari (programari pentru depunerea unor acte, etc).

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Carduri

Alte Articole

Ce criterii folosim la alegerea unui card de credit?

Ce criterii folosim la alegerea unui card de credit?

Nivelul dobanzilor, inclusiv a celor penalizatoare, numarul de rate fara dobanda, perioada de gratie, sunt cateva detalii esentiale de avut in vedere la alegerea unui astfel de produs.

16 Apr 2024 | Carduri
Ce beneficii ofera un card de debit Gold?

Ce beneficii ofera un card de debit Gold?

Mai multe banci au in oferta carduri exclusiviste care propun utilizatorilor acces in business lounge-uri, asigurari de calatorie si de sanatate, reduceri la parteneri iar costurile pot fi relativ accesibile pentru cei care au nevoie de respectivele servicii.

23 Ian 2024 | Carduri
Carduri de debit care iti intorc bani in portofel

Carduri de debit care iti intorc bani in portofel

Achizitionate individual sau in cazul unor pachete, cardurile de debit cu cashback la comerciantii parteneri pot oferi sansa unor economii reale cand sunt vizate magazinele cele mai frecventate de posesori.

11 Ian 2024 | Carduri
Pachetele de cont curent intra in concurenta in aplicatiile retailerilor

Pachetele de cont curent intra in concurenta in aplicatiile retailerilor

Mai multe banci se bat in oferte concurente pentru pachetele de cont curent, pretextul potrivit pentru atragerea de noi depozite si plasarea unor noi imprumuturi.

12 Dec 2023 | Carduri

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Rambursare card de credit

Calculează suma lunară pe care trebuie să o rambursezi și care este costul dacă platești doar suma minimă