top banner

Bancile tenteaza studentii cu pachete de cont curent si promotii

09 Octombrie 2023 | Autor: Cristian Dogaru

Bancile tenteaza studentii cu pachete de cont curent si promotii

Foto Unsplash.com

Cei care urmeaza o facultate sunt considerati o nisa tot mai interesanta de banci, ofertele pentru acestia incluzand pachete de cont curent cu zero comisioane de administrare, internet banking, carduri de debit si concursuri cu premii. 
In calitate de viitori salariati si avand cunostiinte financiare de multe ori peste medie, studentii reprezinta o nisa tot mai curtata de banci care le ofera diferite formule gratuite ce includ pachete de cont curent in lei si valuta, carduri de debit, tranzactii fara comision. 
CEC Bank are in portofoliu pachetul Student Free
Este un pachet de cont curent cu comision de administrare lunar zero pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 18 ani si 24 ani. 
Pachetul include cont curent in lei si euro, card de debit Student Free, Internet Banking si Mobile Banking. 
"Pachetul Student Free este destinat studentilor si tinerilor care au la dispozitie un instrument de gestionare eficienta a finantelor personale. Iar daca economisesc, fac plati sau schimburi valutare, isi platesc facturile de utilitati, achizitioneaza vigneta sau recomanda beneficiile pachetului prietenilor/colegilor lor, pot castiga diverse premii”, spune Adina Calin, director Produse si Servicii Bancare in cadrul CEC Bank. 
Produsul are zero comision la retragerile de la ATM-uri (ale CEC Bank si ale altor banci din Romania si Uniunea Europeana) si zero comision la platile intrabancare in lei efectuate prin Mobile/Internet Banking precum si reducere cu 60%, fata de platile de la ghiseu, pentru platile interbancare in lei, efectuate prin Mobile/Internet Banking. 
In plus, cei care achizitioneaza pachetul vor primi o dobanda de 0,3% pe an pentru sumele disponibile pe card , un curs valutar mai avantajos pentru schimburile valutare prin Mobile Banking si un sistem de bonusuri “Play & Win” ce consta in premii garantate cand se strang un anumit numar de puncte ca urmare a tranzactiilor effectuate-plati sau schimburi valutare, facturi de utilitati sau achizitionare vigneta, recomandarea beneficiilor pachetului catre alti colegi/prieteni, constituire depozit la termen/deschidere cont de economii. 
BCR mizeaza pe “George Student”
Banca deruleaza o campanie pana pe 30 noiembrie legata de acest pachet (cont curent cu card Visa Cyan atasat) in cadrul careia, cei care fac o plata de minim 10 lei pot castiga premii constand in adidasi Nike personalizati si vouchere pentru achizitia de haine. 
O tranzactie pe luna asigura eliminiarea comisionului de administrare pentru conturile de lei si euro, un curs de schimb mai avantajos (in limita unei valori a tranzactiilor de 500 euro pe luna), zero comisioane la transferuri si la retragerile din bancomate. 
In plus, prin George Circles se pot rezerva bilete la festivaluri si concerte la pret redus, reduceri la restaurante si cafenele, etc. 
Contul George Student se poate deschide online. 
Card Like de la BRD
Pachetul include cont curent in lei cu administrare gratuita, card ISIC, plati in lei gratuite prin internet si mobile banking prin aplicatia You BRD iar incasarile in cont nu se comisioneaza, plati gratuite cu cardul, zero costuri pentru administrarea serviciilor de internet si mobile banking, reduceri la magazinele partener. 
Pachetul poate fi contactat atat online cat si in sucursale. 
Pana pe 15 decembrie se deruleaza o campanie promotionala iar cei care isi iau un astfel de pachet pot castiga unul din cele 5 City Break-uri, 50 de laptopuri si 50 de telefoane mobile performante puse la bataie. 
Banca Transilvania bate si la poarta colegiilor
E vorba de pachetul „College”, pentru cei cu varsta intre 14 si 18 ani, compus din cont curent si card de debit Visa.
Banca nu percepe comisoane la administrarea contului, plati realizate pe internet, retrageri de la bancomat iar prin BT Pay se pot primi bani de buzunar direct pe card. 
Pentru cumparaturi in valoare de pana la 100 lei nu trebuie PIN, doar apropiat cardul de terminalul contactless. 
Pentru activarea abonamentului titularul trebuie sa vina cu unul dintre parintii in sucursalele Bancii Transilvania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Carduri

Alte Articole

Ce beneficii ofera un card de debit Gold?

Ce beneficii ofera un card de debit Gold?

Mai multe banci au in oferta carduri exclusiviste care propun utilizatorilor acces in business lounge-uri, asigurari de calatorie si de sanatate, reduceri la parteneri iar costurile pot fi relativ accesibile pentru cei care au nevoie de respectivele servicii.

23 Ian 2024 | Carduri
Carduri de debit care iti intorc bani in portofel

Carduri de debit care iti intorc bani in portofel

Achizitionate individual sau in cazul unor pachete, cardurile de debit cu cashback la comerciantii parteneri pot oferi sansa unor economii reale cand sunt vizate magazinele cele mai frecventate de posesori.

11 Ian 2024 | Carduri
Pachetele de cont curent intra in concurenta in aplicatiile retailerilor

Pachetele de cont curent intra in concurenta in aplicatiile retailerilor

Mai multe banci se bat in oferte concurente pentru pachetele de cont curent, pretextul potrivit pentru atragerea de noi depozite si plasarea unor noi imprumuturi.

12 Dec 2023 | Carduri
Tot mai multe solutii pentru schimbul valutar fara costuri

Tot mai multe solutii pentru schimbul valutar fara costuri

Schimbarea leilor in valuta in perioada concediilor sau economisirea in euro fara costurile conversiei sunt acum mai accesibile publicului prin solutiile propuse de banci sau fintech-uri nebancare.

26 Oct 2023 | Carduri

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Rambursare card de credit

Calculează suma lunară pe care trebuie să o rambursezi și care este costul dacă platești doar suma minimă