Banca Transilvania a lansat un card de debit Gold cu care vrea sa atraga clienti de top

Banca Transilvania a lansat cardul MasterCard Gold Debit, destinat populatiei, care ofera posesorilor o serie de servicii special destinate clientilor premium.


Posesorii cardului beneficiaza de asigurare medicala si de viata gratuita pentru calatoriile in strainatate, asigurare pentru intarzierea bagajelor sau a zborului, pentru cheltuieli juridice in caz de accident sau a pierderii actelor.

Pentru a beneficia de aceste servicii, clientii trebuie sa achite cu cardul cheltuielile aferente calatoriei sau, in ultimele trei luni pana la inceperea calatoriei, sa efectueze plati cu acest card, in valoare de minim 300 de lei.

De asemenea, posesorii vor beneficia de acces gratuit in saloanele business din aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si aeroportul international din Cluj-Napoca, de discounturi la comerciantii participanti in programul MasterCard Elite si de inlocuirea cardului sau furnizare cash in regim de urgenta.

“Cardul MasterCard Gold Debit de la Banca Transilvania este un produs conceput pentru persoanele cu un statut social important, care reprezinta top managementul companiilor mari, oameni de afaceri sau persoane cu profesii de succes”, a precizat Gabriela Nistor, director executiv Retail Banking in cadrul Bancii Transilvania.

Printre clientii tinta pentru acest card se numara medicii, avocatii sau notarii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Carduri


Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului
Fraudele informatice sunt foarte greu de recuperat dupa autentificarea pagubitului

Tentativele de inselare a celor care posteaza anunturi pe platformele de vanzare-cumparare prolifereaza, in ciuda introducerii recente a elementelor suplimentare de siguranta la trazactiile online.

17 Iunie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit
Cum putem face cumparaturi in rate cu cardul de debit

Altex si Flanco in parteneriat cu finantatorul Oney Bank ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse in 3 sau 4 rate daca dispun de un card de debit Visa sau Mastercard, la costuri mult mai mici decat in cazul achizitiei cu un card de credit.

7 Ianuarie 2021 | Carduri (carduri + ebanking)

Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda
Bancile vor permite platile cu telefonul catre prietenii din agenda

Transfond ofera posibilitatea initierii de plati intre doua conturi deschise la banci diferite utilizand doar numarul de telefon mobil al beneficiarului platii, fara sa fie nevoie si de codul IBAN al acestuia.

29 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul
Cum primesti bani inapoi daca platesti cu cardul

Exista mai multe oferte de reduceri pentru posesorii de carduri de debit, care nici nu implica costuri asociate, precum emiterea cardului si administrarea contului curent.

22 Septembrie 2020 | Carduri (carduri + ebanking)

Mai multe articole

Inapoi sus