Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Guvernul majoreaza deductibilitatea la fondurile de pensii facultative

Autor: Conso |

Publicat in: Pensii

 

Executivul a decis astazi sa promoveze o reglementare prin care a stabilit sa majoreze deducerile per angajat pentru pensiile facultative si pentru asigurarile voluntare de sanatate.

Modificarea Codului Fiscal aprobata astazi arata ca, incepand din 2009, limita deducerii cheltuielilor efectuate, in numele unui angajat, la schemele de pensii facultative va fi majorata de la 400 de euro la 800 de euro in total (la angajat si angajator).

De asemenea, pentru asigurarile voluntare de sanatate, limita de deductibilitate s-a majorat la 250 de euro, atat la angajat, cat si la angajator.

Alte articole din Pensii

Pensii

Format nou pentru transmiterea petitiilor online la ASF

Clientii nemultumiti de relatia cu asiguratorul, cu administratorul pensiei private sau cu cel al investitiei pe piata de capital au la dispozitie o noua modalitate de transmitere a reclamatiilor. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a lansat, in acest scop, un nou portal electronic pentru o mai buna instrumentare a petitiilor online. Citeste mai mult

Aplicatie pentru cei care nu stiu la ce fond de pensii contribuie

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat lansarea unei aplicatii online prin care participantii la fondurile de pensii obligatorii administrate privat, Pilonul II, pot afla, in termen de maximum 10 zile, denumirea fondului la care sunt alocati. Aplicatia poate fi accesata atat de pe desktop, cat si de pe telefoane mobile. Citeste mai mult

Facebook