Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cate carduri business se pot atasa unui cont curent al firmei?

Laura Stoicescu, manager in cadrul Departamentului IMM la Raiffeisen Bank

AUTOR:

Laura Stoicescu, manager in cadrul Departamentului IMM la Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Buna ziua. As vrea sa va intreb cum functioneaza cardurile business. Sunt atasate la un cont al firmei dar cine le poate folosi, doar directorul general? Ce nume apare pe card? Eu as fi vrut sa fac carduri la 3 persoane din firma dar sa le limitez fiecaruia o suma. Am nevoie de trei conturi diferite? Chitoi Gheorghe, Iasi

Raspuns: Cardurile pot fi atasate unui singur cont sau atasate diferitelor conturi ale companiei. Pe cardul business apare atat numele companiei cat si numele utilizatorului, deci cardul business este nominal chiar daca acestea sunt atasate aceluiasi cont.

Limitele accesate de diferitii utilizatori ai cardurilor companiei pot fi setate diferit, functie de cerintele managementului.  

Sfatul nostru este sa existe un cont separat la care sa existe acces cu cardurile de companie pentru diferitele functii din firma , de exemplu pentru soferi sa existe un cont separat de cel curent sau separat de cel folosit de managementul companiei avand in vedere ca necesitatile acestora sunt diferite de la caz la caz iar sumele utilizate pot si ele sa difere, in plus este mai usor a se tine evidenta pe tipuri de cheltuieli sau pe centre de cost.

Opinii recente

de Dinca Adrian

"Am avut o experienta de cosmar la Banca transilvania, incompetenta si neatentia au fost de vina,Am vandut o casa si banii nu nu ..."

Facebook