Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

Cum pot obtine credit mai rapid prin contractul de economisire-creditare?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Ana Costea , manager credite  la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

AUTOR:

Ana Costea , manager credite la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Data publicarii:

Intrebare: Salariul nostru (al meu + al sotului)este de 2300 Ron.Avem un credit de 500 ron/luna la BCR-nevoi personale, si 160 milioane la RBL pt locuinta.Nu stiu ce sa fac.Daca astept si merg pe contractul de economisire-creditare la Raifaissen cresc preturile si nu mai pot sa fac nimic cu 1 miliard. Vreau un credit imobiliar pentru un apartament in Craiova.Ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc. Stoicea Mihaela, Turceni

Raspuns:

Pentru a accesa un credit de la Raiffeisen Banca pentru Locuinte nu trebuie sa mai asteptati pana la data de repartizare. De la inceputul acestui an a fost lansata si finantarea intermediara, finantare prin care aveti posibilitatea de a lua un credit chiar de la intocmirea contractului de economisire-creditare.

Valoarea creditului poate acoperi integral achizionarea locuintei dorite, fiind in suma egala cu Suma contractata, respectiv cu valoarea contractului de economisire-creditare. Daca valoarea apartamentului este mai mare sau mai mica, puteti solicita majorarea sau diminuarea sumei contractate, prin completarea unui formular special.

Conditia pentru a obtine finantarea inainte de data de repartizare este economisirea unui sold minim intre 25% si 50% din suma contractata.

In ceea ce piveste bonitatea, va informam ca la Raiffeisen Banca pentru Locuinte pot fi luate in calcul veniturile a 3 codebitori (cu conditia ca acestia sa fie rude sau afini si sa locuiasca - conform actelor de identitate - impreuna cu solicitantul de credit).


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare(P) Finantari imobiliare cu dobanzi fixe in lei, incepand de la 4,5% pe an
  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
BCR Economisire-Creditare

"Asemenea altor persoane am incheiat atat eu cat si sotul meu un contract cu BCR BPL de economisire-creditare . (cel cu prima ..."

georgiana tana (Brasov)