Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cum pot obtine credit mai rapid prin contractul de economisire-creditare?

Ana Costea , manager credite  la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

AUTOR:

Ana Costea , manager credite la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Data publicarii:

Intrebare: Salariul nostru (al meu + al sotului)este de 2300 Ron.Avem un credit de 500 ron/luna la BCR-nevoi personale, si 160 milioane la RBL pt locuinta.Nu stiu ce sa fac.Daca astept si merg pe contractul de economisire-creditare la Raifaissen cresc preturile si nu mai pot sa fac nimic cu 1 miliard. Vreau un credit imobiliar pentru un apartament in Craiova.Ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc. Stoicea Mihaela, Turceni

Raspuns:

Pentru a accesa un credit de la Raiffeisen Banca pentru Locuinte nu trebuie sa mai asteptati pana la data de repartizare. De la inceputul acestui an a fost lansata si finantarea intermediara, finantare prin care aveti posibilitatea de a lua un credit chiar de la intocmirea contractului de economisire-creditare.

Valoarea creditului poate acoperi integral achizionarea locuintei dorite, fiind in suma egala cu Suma contractata, respectiv cu valoarea contractului de economisire-creditare. Daca valoarea apartamentului este mai mare sau mai mica, puteti solicita majorarea sau diminuarea sumei contractate, prin completarea unui formular special.

Conditia pentru a obtine finantarea inainte de data de repartizare este economisirea unui sold minim intre 25% si 50% din suma contractata.

In ceea ce piveste bonitatea, va informam ca la Raiffeisen Banca pentru Locuinte pot fi luate in calcul veniturile a 3 codebitori (cu conditia ca acestia sa fie rude sau afini si sa locuiasca - conform actelor de identitate - impreuna cu solicitantul de credit).

Opinii recente

de Dinca Adrian

"Am avut o experienta de cosmar la Banca transilvania, incompetenta si neatentia au fost de vina,Am vandut o casa si banii nu nu ..."

Facebook